2777
2789
عنوان

کمکککک + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 49 پست

بهش شیر و اینا بده. گربه های خیابونی اونم از نوع مریضش ممکنه کلی ویروس داشته باشند . مراقب باش خودت آلوده نشی

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی از گربه های نر کتک خورده اون نره غولا بچه گربه های مال گربه های دیگه رو میکشن

وای کثافتاااا قلبم گرفت🥲💔

زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:)      غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺

الهی🥺 

من عاشق گربه هام

ولی لطفا بهش دست نزنید تا وقتی ک ببریدش پیش دامپزشک 

گربه های خیابونی پراز حشرات و میکروب هستن ک ب ما آدماهم سرایت میکنه

بهش آب و غذا بدین ولی با دسنکشم حتی نازش نکنید فعلا

ب ما تنبلای مظلوم کاری نداشته باشین🥺انقد پاشو پاشو نکنید واسمون💔خوده خدا وقتی ک ماهارو آفرید با یه لحن خوجل موجل فرمودند:خودااااا والااااا تو نمخواد پاشی دراز بکش عزیزوووم😍تازه یه بالشته اضافیم گذاشت بغلمون🙃😁
وای کثافتاااا قلبم گرفت🥲💔

اره بیشعورا💔

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁