2789
عنوان

نامزدم

231 بازدید | 13 پست

بچه ها...نامزدم اصلااا اعتماد بنفس نداره چیکار کنم😔از هرنظر ،ظاهر ، اخلاق و...خیلی خوبههه ، بعد کار میکنه،مسئولیت پذیره از هر نظر خیلی خوبه ولی مث پسرای دیگ شاداب و اینا نیست ، واقعا داره داغون میشه چون زیادی کمال طلبه و خب هییییچکس کامل نیس اخه فقطم ب من خودش میگ اعتماد بنفس ندارم و...من خیلی روش کار میکنم ولی از اول اینجوری بود هی گفتم درست میشه و...حس میکنم از بچگی میاد علتش ، مادرش زن خیلی بدی نیستا ولی خیلی مغروره سواد اینام نداره ها ولی باباشم اینجوری بی اعتمادبنفسه ، حتی من یبار گفتم این زیاد داره کار میکنه ناراحتم گف عین خیالت نباشه بزار زیاد کار کنه انگار ک مردا برده ان حس میکنم از بچگی اینجوری بوده چندبارم از دهن نامزدم دررفته ک باید خودمو ب اینا ثابت کنم و هیچوخ احساس کافی بودن نداشتم و هیچوخ براشون ارزش نداشتم و...😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آره دیگه سعی کن روش کار کنی یعنی جامعه گریز هم هستش؟ تا حالا برای تقویت اعتماد به نفسش چیکارا کردی ...

نه ذاتا اجتماعیه ،فقط در رابطه با مادرش و خانوادش ، دررابطه با من اعتماد بنفس نداره ، اصلا تحمل نداره بگم عشقم فلان کارو نباید میکردی بشدت رو اعتمادبنفسش تاثیر میزاره ، اخه ادم عادیم ممکنه یسری کاراش اشتباه باشه ، من باید همیشه ازش تعریف کنم تا حالش خوب باشه ، ی کاری برام میکنه کلی تشکر و اینا میکنم ، خودشم هزاااار بار میپرسه خوبه؟خوشت اومد ؟ببین برات چیکار کردم و...حالت منت نداره ها همش میخاد مطمعن بشه ک کارش خوب بوده ، من همش میگم تو برام کافیی ، ببین تو اینهمه کار برام کردی و...ولی ی متخصص میخاد من دیگ بریدم ، چیزی ک از بچگی بیاد من چیکار میتونم بکنم ، خسته شدم ی هفته س باهاش ح نمیزنم ، انگار حق ناراحت شدن ندارم اصلا تحمل نداره ، وقتی قهرم جرات نداره بیاد سمتم همش من باید برم اشتی وقتایی ک اونم ناراحتم کرده حتی...ببخشید سرتو درد اوردم خیلی دلم پره...انقدم وقتش پره مشاور نمیتونه بره...با اینکه عاشقشم و برام همه کار کرده ولی دارم ب طلاق فک میکنم...

خودت پشتش باش 

اتفاقا فقط منو داره ، خونوادش یکاری میکنن در جا یکاری ازمون میخان ، هرروزم داره بدتر میشه و فقط من این زاویه از شخصیتشو میبینم ، تو اجتماع خیلی خوبه ولی با منم داره اونجوری میشه ، مث ی بیماری داره کل وجودشو میگیره...نمیخامم ب کسی بگم ، پسفررا تو روت میزنن...

اتفاقا فقط منو داره ، خونوادش یکاری میکنن در جا یکاری ازمون میخان ، هرروزم داره بدتر میشه و فقط من ا ...

ببین گلم اگ اون نمیاد مشاوره خودت برو با کمک مشاور میتونی خیلی چیزارو درست کنی

نه ذاتا اجتماعیه ،فقط در رابطه با مادرش و خانوادش ، دررابطه با من اعتماد بنفس نداره ، اصلا تحمل ندار ...

خواهش میکنم قشنگم 

اگه دوسش داری طلاق چرا ؟؟؟ تو باید بهش کمک کمی...

آره خیلیا از بچگی یه مشکلی دارن و بعدش حل میشه

بعد یجوری رفتار نکن یا مثلا زیاد تعریف نده که بدونه تو بخاطر اینکه ناراحت نشه اینجوری می‌کنی ...چونکه اگه متوجه این بشه بدتر میشه...

ولی درست متوجه شدی نداشتن عزت نفس و اعتماد ب نفس ریشه در کودکی داره ...

مثلا میتونی یه کاری که بلدی انجام بدی رو انجام ندی و از اون بخوای

بعدش ک حل شد بگی وای خداروشکر ک هستی اگه نبودی نمی‌دونستم چجوری انجامش بدم ....

البته کاری که میدونی می‌تونه از عهدش بر بیاد 

از مشاور هم کمک بگیری خیلی خوبه 

خواهش میکنم قشنگم  اگه دوسش داری طلاق چرا ؟؟؟ تو باید بهش کمک کمی... آره خیلیا از بچگی یه مشک ...

اینکارو زیاد انجام دادم...میدونه ک از نظر من خیبی تواناس و واقعنم هست چون منوشناخته بلد نیستم الکی زبون بریزم ولی کافیه یبار یکار کنه من باهزارتا زبون ریختنم بگم ک کارش اشتباه بوده ،انقد بزرگش میکنههه برا خودش ک همچیو زهرمار میکنه، من واقعا عقب کشیدم...

ببین گلم اگ اون نمیاد مشاوره خودت برو با کمک مشاور میتونی خیلی چیزارو درست کنی

اره راس میگی...این یادم نمیوفتاد...خودش میاد میدونه ک مشکل داره خودشم میگ دارم اذیت میشم ولی وقت نداره ، ولی اره لاقل من میتونم برم،ولی خب خودش بره ، مشکلاتشو بی رودروایسی ب ی ادم غریبه بگه خب خیلی فرق داره...هعییی

خواهش میکنم قشنگم  اگه دوسش داری طلاق چرا ؟؟؟ تو باید بهش کمک کمی... آره خیلیا از بچگی یه مشک ...

حتی جدیدا چون خودش اعتمادبنفس نداره ، دازه اعتماد بنفس منم میگیره سعی میکنه منو پایین بیاره ، کارام ب چشش نمیاد ، از حرفام و کارام ایراد میگیره ، کلا سعی داره اینجوری حالشو خوب کنه...بارها بهش گفتم تقصیر تو نیست ک همچی گرون شده همه تو این شرایطن تو داری دوشیفت کار میکنی و...ولی براش عقده شده حس میکنه برامن بی ارزشه چون نتونسته پول کافی داشته باشه،حالا بااینکه خداروشکر وضمون متوسطه بد نیس ، واقعا ب کسی غیر من نیاز داره چون اتفاقا هرچقدم من بگم بد تر میشه...دیگ قیدهمچیو زدم...

چقدر تو منی 🫠 و تموم حرفات و حرمات نامزدت دقیقا عین رل منه 

منم خیلی سعی میکنم کمکش کنم ولی همیشه اذیته بنده خدا 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙