2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

191 بازدید | 8 پست

دوستان اگر کسی زگیل تناسلی بزنه باید چه کار کنه ؟ هیچ وقت خوب نمیشه یعنی ؟ دکتر تو معاینه خواهرم متوجه شد دو تا دو نه تکی زگیل داره الان هول کرده و نمی دونه باید چه کار کنه .

رابطه جنسی هم جز با شوهرش با کسی نداشته . 

لیزر میکنن براش و میره

زگیل صرفا از رابطه یه وجود نمیاد گاهی دلیلش عدم رعایت بهداشت هست

میشه برای حاجتم صلوات بفرستی منم برات میفرستم لایک کنی تا بفهمم فرستادی :)                                    من افتادم؛ خیلی محکم و از ارتفاع بلند.اما بلند شدم حالا خیلی قوی‌تر از روزی‌ام که نیفتاده بودم!(💍)                           خدایاااااااااااااااااا شکررررررررررررت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

لیزر میکنن براش و میره زگیل صرفا از رابطه یه وجود نمیاد گاهی دلیلش عدم رعایت بهداشت هست

خوب بعدش دیگه مشکل رفع میشه ؟ چون من شنیدم این ویروس همیشه تو بدن میمونه

خوب بعدش دیگه مشکل رفع میشه ؟ چون من شنیدم این ویروس همیشه تو بدن میمونه

اره باید تخت نظر پزشک بمونی دیگه 

میشه برای حاجتم صلوات بفرستی منم برات میفرستم لایک کنی تا بفهمم فرستادی :)                                    من افتادم؛ خیلی محکم و از ارتفاع بلند.اما بلند شدم حالا خیلی قوی‌تر از روزی‌ام که نیفتاده بودم!(💍)                           خدایاااااااااااااااااا شکررررررررررررت
عزیزم واسه زگیل تناسلی حتما بره دکتر، من دوستم یه کم برجستگی داشته تو ناحیه تناسلی نمیدونست چیه ...

دکتر رفته تو معاینه مشخص شده . دکتر هم کفته ضعیفه و راحت درمان میشه

فقط میگه خوب اگر الان بخواد ازدواج کنه چه باید بکنه ؟  

( دو ساله از شوهرش جدا شده )