2777
2789
عنوان

ادامه تحصیل

209 بازدید | 14 پست

خانما من سوم دبیرستان بودم نامزد کردم

بعد یه امتحان فکر کنم تاریخ  ایران جهان بود قبول نشدم

دیگه دنبالش نرفتم تا دوسال بعدش پروندم دادن دستم گفتن برو یه مدرسه دیگه

منم رفتم اونجا پروندم بردم ولی دیگه نشد امتحان بدم اون درس و

الان بعد از ۱۵ سال میخوام برم دنبالش واقعا خجالت میکشم حتی دیپلمم ندارم😑😑😑😑😑

کسی میدونه باید چیکار کنم باید برم همون مدرسه یا آموزش پرورش؟

پرونده تو ببر تو مدرسه بزرگسالان شهرتون و تو اونجا بگو می‌خوام اون درسو امتحان بدم دیپلم بگیرم ،بعدش پی دی آف دانلود کن یا همون کتابو بخر بخون برو خرداد امتحان بده 

خجالت ندارع 😐

شما اول اقدام بکن از خونه بزن بیرون یا مدرسه یا اموزش پرورش .هر جا که رفتی سریع راه کارش رو یاد میگیری داخل مجازی هر کس یه چیزی میگه آخرشم هیچ کاری نمیکنی .وخجالت هم نداره مثل خودت زیاده .تازه خیلی هم زرنگ و با انگیزه ای که میخوای اقدام کنی انشالله به زودی زود قبولی در یه رشته و دانشگاه خوب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

قفکر کنم باید بری مدرسه بزرگسالان اونجا مشکلی میگی کمکت میکنن

خیلی خوبه که میخوای ادامه تحصیل بدی موفق باشی عزیزم💚💛بچهات در اینده خیلی بهت افتخار میکنن

میشه بپرسم چندسالتونه؟؟بچه هم دارین؟

پرونده تو ببر تو مدرسه بزرگسالان شهرتون و تو اونجا بگو می‌خوام اون درسو امتحان بدم دیپلم بگیرم ،بعدش ...

آها ازون مدرسه پس باید برم بگیرم

فکر میکردم چون خیلی ساله گذشته باید برم آموزش پرورش 😶😐

شما اول اقدام بکن از خونه بزن بیرون یا مدرسه یا اموزش پرورش .هر جا که رفتی سریع راه کارش رو یاد میگی ...

فدات شم مرسی 

آخه با بچه باید برم کسی نیست بچم نگه داره

گفتم علاف نشم الکی شاید کسی تجربه داشت اینجا کمکم کرد

ممنون عزیزم😘

سلام قفکر کنم باید بری مدرسه بزرگسالان اونجا مشکلی میگی کمکت میکنن خیلی خوبه که میخوای ادامه تحصیل ...

سلام مرسی عزیزم

۳۲ سالمه 

آره یه پسر نزدیک ۵ سال دارم

واسه همین خیلی بیکارم بچمم دیگه مثل قبل نیست تمام وقت نیاز به من داشته باشه گفتم برم دنبال این کار

ناتمومم بهتره🙃

خب برو شاید لازم بود بری آموزش پرورش خب

باشه مرسی 

مسیرم دوره باید با پسرم برم اونم همش میگه خسته شدم بهانه میگیره اینجور جاها

گفتم الکی نچرخم هی😕

فدات شم مرسی  آخه با بچه باید برم کسی نیست بچم نگه داره گفتم علاف نشم الکی شاید کسی تجربه داش ...

خواهش میکنم .کلا داخل کارهای تحصیلی من خودم ایمان دارم که اقدام کنی اسباب و مسبباتش رو خودش جور میکنه از هر نظر نترس .حتما پیگیری کن