2777
2789
عنوان

چجوری پنج صبحی بشم ؟؟؟؟

207 بازدید | 17 پست

دوست دارم پنج صبح بیدار بشم اما اصلا نمیتونم اراده ندارم 

اگه پنج صبح بیدار بشم به همه کارام میرسم 😔میتونم زبان بخونم کارای خونمو انجام بدم..

اما نمیتونم چیکار کنم بنظرتون 

کم خوابیدن برا بدنت خوب نیس از ۶ یا ۷ پاشو با برنامه به همه کارات میرسی

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یهو از پنج صبح شروع نکن نیم ساعت نیم ساعت تایم بیدار شدند اضافه کن تا بدنت عادت کنه ی مدت بیداربشی پنج صبح مغز خودش انگار بیدارت می‌کنه 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

یهو از پنج صبح شروع نکن نیم ساعت نیم ساعت تایم بیدار شدند اضافه کن تا بدنت عادت کنه ی مدت بیداربشی پ ...

😔😔😔 انقد هر امروز فردا کردم یه روز نیم ساعت زودتر بیدار میشم فردا باز میخابم.همش دارم حسرت میخورم که عمرم داره می‌ره 😭😭😭

کلا هر ساعتی که بخابم صب زود بیدار شدن خیلی سخته ...نمیدونم چرا دست خودم نیست صدبار گوشی میزارم ساعت ...

وایی منم ، کلا اوکی نیستم 

ولی وقتی ک میریم باغمون تابستونا اونجا میمونیم از ۷ صبح بیدارم 

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

😔😔😔 انقد هر امروز فردا کردم یه روز نیم ساعت زودتر بیدار میشم فردا باز میخابم.همش دارم حسرت میخورم ...

ببین مثلا ی هفته هشت بیدارشو عادت کردیی 

هفته بعد هفت و نیم بیدارشو 

کم کم بدنت عادت کنه دیگه باید هی تلاش کنی با یکدفعه نمیشه با یکدفعه از خودت ناامید نشو

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:)