2777
2789
ساندویج ساز خدایی کاربردی برای درست کردن ساندویج و کوکی . من با اینکه ۸ سال ازدواج کردم استفاده میکن ...

من ساندویج ساز دارم اصلا استفاده نمیکنم توی ۱۲ سال شاید دوسه  بار استفاده کردم

پارسا پسرمامان😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

با اینکه مجردم جهیزیم گرفتم یه چیزایی 

چای ساز 

کتری و قوری 

جارو برقی

اسنک ساز 

چرخ گوشت 

ست ابکش 

بخار پز 

پلوپز 

ست 8 کاره ابمیوه گیر

ست چاقو اشپزخونه

قاشق 24 تایی چمدونی البته باید ی ست ازینایی که الان مد شده هم بگیرم 

6 پتو

2 تا فلاکس 

12 بشقاب ارکوپال سفید ساده برای استفاده معمولی اصلیا رو نگرفتم گفتم قدیمی میشه 

توستر 

بقیه ش یادم نمیاد ولی فقط مامانم تلوزیون با ماشین ظرفشویی نمیگیره

من ساندویج ساز دارم اصلا استفاده نمیکنم توی ۱۲ سال شاید دوسه  بار استفاده کردم

نه باهاش خیلی کوکی درست میکنم. حتی ساندویج 

⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

منم یه مدت خیلی استفاده میکردم، همش کوکی و ساندویچ حاضر میکردم، کلی هم مهمونی دادم باهاش، اما بعدش دیدم نون تست میچسبه به تهش، ب نظرت چیکار کنم خوب شه؟ از اون زمان گذاشتمش کنار، ببرم جایی ک ماهیتابه تفلون میزنن درست میکنن؟؟

یه بار توش سمبوسه گذاشتم اصلاسرخ نمیشد. حوصلم سررفت برداشتم گذاشتم تو ماهیتابه سرخ کردم.😄حالا بزنم توگوگل، کوکی در ساندویچ ساز ببینم چجوریه

پارسا پسرمامان😍

یخچال ظرفشویی لباسشویی ست قابلمه ۲۰پارچه یک ست قابلمه کاسیو یه چینی ۱۸ نفره و ارکوپال ۶نفره سرخ کن بدون روغن رنده برقی اب میوه گیر و گوشتکوب برقی سه کاره  و یه قاشق چنگال ۲۴نفره و ۶ نفره برای دم دست و کتری قوری و وسایل پلاستیکی رو سرویس نخریدم هر کدوم نیاز بود خریدم

بقیه چیزا رو نخریدم مثل جاروشارژی بخارشور میوه خشک کن و چرخ خیاطی و بوفه و ست کامل پلاسکو و قابلمه زیاد و اینا نخریدم

توکی هستی +من همون اتفاق خوبم که برات نمیافته
یه بار توش سمبوسه گذاشتم اصلاسرخ نمیشد. حوصلم سررفت برداشتم گذاشتم تو ماهیتابه سرخ کردم.😄حالا بزنم ...

سمیبوسه باید تو روغن سرخ بشه. کوکی رو ی کم کشمش بزنی مزه ی شیرینی کشمشی پیدا میکنه. مواد آنچنانی هم نمیخواد. ی بار حتما درست کن 

⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

مبل و تخت رو نامزدم گفت میخرم دیگه فر برقی خریدم تو کار چهار تا فرش ۹متری چون سالنمون بزرگ هست بلور اینام ست نگرفتم جدا جدا خریدم 

توکی هستی +من همون اتفاق خوبم که برات نمیافته
منم یه مدت خیلی استفاده میکردم، همش کوکی و ساندویچ حاضر میکردم، کلی هم مهمونی دادم باهاش، اما بعدش د ...

من ساندویج و کوکی رو با لیسک جدا میکنم با قاشق خط میافته  اگه ساندویج ساز خیلی گرم نباشه می‌چسبه بهش سیم کشیدنی هم نیست .شما بپرس شاید بتونن درست کنن. اگه نه چون قالبش جدا میشه شاید تکی بفروشن . بتونی قالب جدا بخری