2789
عنوان

سرسنگین بودن

119 بازدید | 5 پست

من با دوست پسرم ۲ سالی هست ک با همیم.ولی خب بین این ۲ سال یه مدتی کات بودیم .

واز هم دور و اطلاعی نداشتیم.

الان ک کنار همیم و اوکی بیرون میریم بوسم میکنه بغلم میکنه و.. من یعنی دقیقا نمیدونم چطور سرسنگین و محترمانه رفتار کنم منم دوسش دارما ولی خب میگم انقدر راحت بزارم بوسم کنه و بغلم کنه میترسم فردا اینطور نشه بگه تو همونی بودی ک انقدر راحت  اجازه میدادی من بوست کنم و از این قبیل رفتارا بالاخره هر پسر هر چقدرم خودش بد باشه دنبال دختره خوب هست.

من میگم یسری چهارچوب باید تو روابط باشه

این عقیده منه که نذاری راحت تماس داشته باشه باهات چون حس میکنم برای تخلیه یکسری هیجانات و نیازها یکسری رفتارا انجام میشه

اینو نگفتم که بدبین بشی در کل نظرم اینه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم بستگی به اون ادم داره که ذهنش چطور باشه

معلمم داشت میگفت من دوس پسر داشتم بوسم میکرد بغلمم میکرد هیچ مشکلیم نداشتم

باید ارتباط داشته باشی با جنس مخالفت که تهش بتونی با تجربه ی بدست اومدت یه زندگی خوب بسازی.

و از الان بفکر ازدواج نباش عزیزم

ولله عاقبه الامور.. میشه واسم دعا کنی به پزشکیم برسم؟🥺❤️                                                      وقت عذا نیست که هنگامه ی خشم است ..
من میگم یسری چهارچوب باید تو روابط باشه این عقیده منه که نذاری راحت تماس داشته باشه باهات چون حس می ...

نظرتون محترمه 

و خب در واقعیت هم باید همینطور باشه.

من نمیدونم واقعا چطور اون چهار خوب هارو بسازم ک رعایت بشه.

نظرتون محترمه  و خب در واقعیت هم باید همینطور باشه. من نمیدونم واقعا چطور اون چهار خوب هارو ب ...

خب نمیدونم تو این وضعیت قرار نگرفتم یعنی تو روابط دوستی نبودم 

اما تو ارتباط با خواستگارم که سالهاست هم رو میخوایم سعی میکنم جوری رفتار کنم که از الان به خودش اجازه نده خیلی صحبت هارو داشته باشه یا فعل هارو حتی مفرد کنه همیشه با احترام.. 

ما تو مرحله آشنایی هستیم الان مطمئنا خیلی علاقه دارم به این نزدیکی و صمیمیت چون دوسش دارم ولی لزومی نمیبینم که بخوام نزدیک بشم بهش حداقل الان

شما هم بنظرم میتونی با رفتار خودت این چهارچوب رو ایجاد کنی این باعث میشه از حدی فراتر نره یا برای گرفتن دستت اجازه بگیره حتی