2777
2789
عنوان

جاری

231 بازدید | 8 پست

سلام خانومها لطفا بیاید یکم از سیاست هاتون در مورد خونواده شوهر بگید.من اصلا آدم حسودی نبودم و نیستم ولی چون سیاست نداشتم کل خانواده شوهر فکر میکنن حسودم در صورتی که جاریم اینقدر با سیاست حتی به کوچکترین کار زندگی من حسادت میکنه ولی جوری برخورد میکنه همه فکر میکنن آدم بده من هستم.واقعا با کاراش دیگه برام اعصاب نذاشته اوایل برام مهم نبود ولی الان اینقدر ما برای اون مهم شدیم که از طریق شوهرش توی ریز ترین کار ما دخالت میکنن بنظرتون چکار کنم هم آدم بد جنسی نباشم هم یه جوری یه درسی بهش بدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک کارایی میکنه به عقل جن هم نمیرسه توی ذاتمم نیست مثل اون خدا نشناس باشم  چجوری بشم عین خودش ...

اینایی که گفتی همش جاری خودمه.

منم مثل اون نمیتونم باشم همه کاراش با سیاست و چاپلوسیه تا حالا نشده برای رضای خدا کاری برا خانواده شوهر انجام بده ، فقط با کاراش خواسته منو بده کنه همین

خوش اومدی به دنیام دخترکم😍
اینایی که گفتی همش جاری خودمه. منم مثل اون نمیتونم باشم همه کاراش با سیاست و چاپلوسیه تا حالا نشده ...

وآقا چرا بعضی آدمها اینجورین یکی نیست بگه ما بده باشیم تو خوب میشی؟ خوب باشی چی گیرت میاد حالا؟ یکساله داغونم از دستش کاری کرده هیچکس چشم دیدن ما رو نداره ولی خودش شده عزیز در دونه 

وآقا چرا بعضی آدمها اینجورین یکی نیست بگه ما بده باشیم تو خوب میشی؟ خوب باشی چی گیرت میاد حالا؟ یکسا ...

عزیزم اینجور آدما عقده ی کمبود توجه و محبت دارن میخان از هر راهی که شده خودشونو جا کنن تو دل بقیه و از هر ترفند و روشی برا خوب جلوه دادن خودشون و خراب کردن دیگری استفاده میکنند ..

فقط از این آدمها دوری باید کرد ..

من یکساله جونم راحته چون قطع رابطه کردم هر چند اون دست بردار نیست و بازم تلاش می‌کنه منو بده کنه و خودشو خوبع

خوش اومدی به دنیام دخترکم😍