2777
2789

دیشب جایی مهمون بودیم و غذاشون مرغ بود و همون اول که شروع به خوردن کردم دیدم مرغ بوی بدی میده اما تو رودربایستی غذامو خوردم،  یکی دو ساعت بعدش دلدرد گرفتم و آخرشب که برگشتیم خونه حالت تهوع هم شروع شد و تا صبح نخوابیدم،  بدنم انگار گر گرفته،  بالا نیاوردم اما هنوز حالت تهوع رو دارم،  حالا من چون زخم معده و روماتیسم دارم این داروها رو میخورم؛ 

رابزول،  بیسموت،  پردنیزولون و متوترکسان

سوالم اینه داروهای معدمو بخورم بنظرتون الان؟  چیکار کنم بهتر بشم؟  میترسم چیزی بخورم بالا بیارم و معدم درد بگیره

وااییی توروخدا دیگه فهمیدی غذا موندس نخور.. خودتم معدت زیاد اوکی نیس

بنظرم داروهاتو بردار برو اورژانس. شاید دارو نیاز داشته باشی. شایدم بگن همینارو بخور

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
وااییی توروخدا دیگه فهمیدی غذا موندس نخور.. خودتم معدت زیاد اوکی نیس بنظرم داروهاتو بردار برو اورژا ...

گند بزنن به این اخلاق مزخرف من،  همیشه ازش ضربه میخورم بخاطر اینکه بقیه ناراحت نشن، 

الان تنهام دخترمم خوابه برف هم باریده میترسم ببرمش اونم مریض بشه خدای نکرده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گند بزنن به این اخلاق مزخرف من،  همیشه ازش ضربه میخورم بخاطر اینکه بقیه ناراحت نشن،  الان ...

پس زنگ بزن ۱۱۵ بگو اینجوری شده. داروهارو بخوری یا نه؟

کمکت میکنن

اگه گفتن بیا بیمارستان هم دیگه مجبوری. این ساعتا خلوته. نگران بچه نباش

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
گند بزنن به این اخلاق مزخرف من،  همیشه ازش ضربه میخورم بخاطر اینکه بقیه ناراحت نشن،  الان ...

یه قاشق آبلیمو با کمی نمک بریز داخل کمی آب بخور .برای مسمومیت غذایی خوبه .البته اگه مسموم شده باشی .اگه هم سردیت شده یه قاشق عسل بخور

اسی جان میگم نکن این ی ویروس جدید منم از دیشب تا حالا و کل دیروز و امشب همینجوری بودم گر گرفتگی تب ...

ای وای خدا نکنه دوباره😭

آخه من اصلا جایی نرفتم این چند روز،  همش با دخترم خونه بودیم،  فقط یه دیشب رفتیم مهمونی که اونم میشه یکی دو ساعت بعدش علایم بدم؟ 

ولی واقعا مرغه بوی بد میداد،  من میگم شاید از اون باشه،  ببخشیدا ولی اسهال و استفراغ فعلا نداشتم مگر اینکه از این به بعد شروع بشه

نصف استکان عرق نعنا با نصف استکان عرق بومادران باهم مخلوط کن بخور هم معده ات ضد عفونی میکنه هم اسهال و استفراغ خوب میشه

. بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)

این دوتا عرق تو خونه داشته باشید.مسافرت رفتنی هم همراهتون باشه.من همیشه هم تو ماشین هم تو خونه یه بطری ازشون دارم.امتحان کنید آب رو آتیشه

. بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)