2777
2789
عنوان

همش سمت قلب و پشت کمرم درد میکنه

3772 بازدید | 25 پست

چند روزه اینطورم 

از کتفم درد داره تا مچ دستم 

اصلا انگار پشت کمرم دقیقا پشت قلبم، انگار گر گرفته اس

نوار قلب دادم ، آنلاین ی دکتر قلب پیدا کردم نشونش دادم گفت نوار قلبت خوبه

ولی من نگرانم 

تپش قلب هم دارم

الان پشت کمرم داره سوراخ میشه

میترسم دکتر خوبی نبوده باشه بچم بی مادر بشه.

همش غصه بچمو دارم بخدا😢

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمئنی قلبته من اینارو داشتم گردنمم درد میکرد گفت معدته دورازجونت

دکتره هم گفت ممکنه معدت باشه 

آخه دست چپم انگار داغ تر از بقیه بدنمه چند روز پیشم قلبم تیر کشید نمیتونستم راه برم 

چند ثانیه بود بعدش ول کرد 

خیلی نگرانم 

دکتره هم گفت ممکنه معدت باشه  آخه دست چپم انگار داغ تر از بقیه بدنمه چند روز پیشم قلبم تیر کشی ...

منم شب اول چنان دست چپمم و کتفم درد میکرد قلبمم تیر میکشید فکر میکردم به صبح نکشم

فردا شبش رفتم چنتا دارو واسم زد تو سرم دردم خوب شد

ولی هنوز اسید معدم میزنه بالا

نترس بدتر میشی اگه بتونی بری یه دکتر دیگه واسه محکم کاری بهتره

خدایا برایم بخواه که بشود،برسد،بیاید،درست شود،خوب شود،خوبِ خوب

ببین من ریه ام مشکل داره تازمانی ک دارومصرف نمیکردم همیشه ازپشت شونه وکمرم انگار ب قفسه سینه ام فشار میاورد دارو مصرف کردم بهتر شد ولی سوزش قلب دارم منم نوار دادم دکتر دید بااینکه ضربان قلبم عددش بالا بود گف مشکلی نی برو ...نمیدونم دکترا گاون یا ما چیزیمون نی بیمارستان پارسال بستری بودم ضربان قلبم ۱۲۵بود مرخصم نکرد گف باید تاصبح بمونی دکتر قلب بیاد منتها خریت کردم پافشاری کردم شوهرمو راضی کردم رضایت داد اومدم ...ولی پیگیر باش برو دکتررخوب شاید ازمعده ات باشه گلی

ایشالا چیزی نیس عزیزم نگران نباش اگر هم خیلی نگرانی چکاپ کامل برو خیالت راحت بشه فکر و خیال منفی نک ...

از غصه بچم بخدا همش 

ناراحت بچمم 

منم شب اول چنان دست چپمم و کتفم درد میکرد قلبمم تیر میکشید فکر میکردم به صبح نکشم فردا شبش رفتم چنت ...

من الان دو هفته میشه که دست درد دارم . اول دست درد بود حالا چند روزه شده قلب و پشت کمرم و گاهی وسط سینه ! خدا کنه معده باشه . البته من از دوران نوجوانی مشگل معده دارم ولی هیچیم نبوده هیچوقت اما هیچوقت اینطور ب دست و کمرم نزده 

من خیلی استرسی ام خیلی منفی بافم.   تقریبا چهل روز پیشم سقط داشتم بارداری پوچ بود . کلا این مدت استرس های شدیدی رو تحمل کردم گاهی شبها بخاطر یسری مسائل گریه میکردم . کلا تنش توی زندگیم گاهی هست . خدا بخیر. بگذرونه

میدونم عزیزم ولی ناراحت نباش قرار نیس خدایی نکرده اتفاق بدی بیوفته ک فکرای منفی نکن😘

سلامت باشی عزیزم 

بقول قدیمی ها : مار بشور مادر نشو دور از جون شما