2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مگه هست؟

آره هست من دیدمش 

من هنوزم دوست دارم !!!!!!                                                      هرچند تو منو از رویاهاتم پاک کردی 🥀💔O💔🥀  چی شد اونی که مال من بود !!!!!!!!    الان شده آرزوم :)))))))
اصا نمیزاره بخوابم اذیتم میکنه خدایا من اولا وقتی اینارو میخوندم از بقیه میخندیدم ولی الان سه روزه خ ...

چکارمیکنه یعنی؟؟

خدایا حال دلم‌را تکانی بده، هم میبینی،هم میدانی،هم میتوانی💚من ایمان دارم به اتفاقات عالی درراه مانده، معجزه ای درراه است.
واقعا؟کجا؟؟

ارع ، خونه خودمون که تازه خریده بودیم دیدمش نه تنها من بلکه پدر و داداشمم تو اون حیاط دیده بودنش 

من هنوزم دوست دارم !!!!!!                                                      هرچند تو منو از رویاهاتم پاک کردی 🥀💔O💔🥀  چی شد اونی که مال من بود !!!!!!!!    الان شده آرزوم :)))))))
یعنی چی غسل گردنمه؟ 

اگر غسل حیض یا جنابت که بجا نیاوردی بدنت و پاک کن

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"