2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط بزار اینو بگم ترستو اونقدر نشون نده اون از ترست تغذیه میکنه

قران بزار کنارت ..قیچی 

اگرم میتونی برو کنار مادرت برادر ابجی کسی بخواب تا فردا ک شد برو یه دعا کن

ma_ashegتعلیق شده.... من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💚💙
از دوسه روزه همش تکونم میده نمیزاره بخوابم😭

منم مث تو بودم دعا کن گفت داری 

نمیدونم چیشد باورش کردم اما خیلی مشکلات داشتم ک دیگه یادم رفت نمیدونم چطور اما من چیزی حس نمیکنم دیگه گرچه گاهی صدایی چیزی میشنوم و گاهی یکی با انگشت میزنه بهم اما فکر میکنم تنها راهش اینه ک به خود تلقین کنی چیزی نبوده حواستو پرت کن بی اعتنا باش و قران بخون

فقط بزار اینو بگم ترستو اونقدر نشون نده اون از ترست تغذیه میکنه قران بزار کنارت ..قیچی  اگرم ...

چاقو گذاشتم کنارم حتی مامان هم بالاسرم بود و قرآن کنارم تعجبم از اینه ک با وجود قران چ طور هنوزم منو اذیت میکنه مگ قران بزرگتر نیس آخه تروخدا چه طور

منم مث تو بودم دعا کن گفت داری  نمیدونم چیشد باورش کردم اما خیلی مشکلات داشتم ک دیگه یادم رفت ...

قربونت برم الهی یعنی تورو هم تو خواب اذیت میکردن بعد تو نمیترسیدی بعد چه مدت خوب شدی تروخدا کمکم کن

اگر غسلی گردنت بروغسل کن و وضو بگیر  قرآن یک صفحه بخون  بزار بالا سرت  و بخواب

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
قربونت برم الهی یعنی تورو هم تو خواب اذیت میکردن بعد تو نمیترسیدی بعد چه مدت خوب شدی تروخدا کمکم کن

من تو حالت بختک زیاد میرفتم..تو خواب چند بار انگار یکی خواست خفم کنه..اوایل خیلی ترسیدم بعد کمتر شد و دیگه اهمیت ندادم 

بی اعتنایی کردم..خب شاید مسلمون باشه و نخاد اذیتتم کنه..اما بعید میدونم مسلمونشون سمت ادما بیاد..فک کنم باید یه دعا کن بری..اما نه اونا ک رمالن و طلسم و اینا میگیرن..دعا نویس خوب 

من تو حالت بختک زیاد میرفتم..تو خواب چند بار انگار یکی خواست خفم کنه..اوایل خیلی ترسیدم بعد کمتر شد ...

نه از من ک وقتی میخوابم هی تکونم میده هی تکونم میده 

امروز دعانویس رفتم وقتی داشت ورد میخوند جنه محکم زد ب سرم من فک کردم خود دعتنویس زده شاید اومدم خونه مامانم میگه نه دعانویس نزده بعد زنگ زدیم دعانویسه میگه قل هوالله وقل اعوذ برب ناس بخون منم خوندم قران کنارم گذاشتم چاقو هم کنارم ولی بازم تکونم دادن الان از ترس شدید نخوابیدم و آرزوی یه خواب راحت دارم خدایااا😭😭

نه از من ک وقتی میخوابم هی تکونم میده هی تکونم میده  امروز دعانویس رفتم وقتی داشت ورد میخوند ج ...

چییکار کردی گلم؟ بگو اشتباهی نکردی ک داره اینطور میکنه؟

اب جوش نریختی؟ یا مسخره شون نکردی ک وجود ندارن

اما بازم نباید در این حد باشه

یوقت احضار انجام ندادی؟ حتتما یه کاری کردی ک چسبیده بهت

یا احتمال اینم هست ک کسی طلسم نوشته باشه برات

چییکار کردی گلم؟ بگو اشتباهی نکردی ک داره اینطور میکنی؟ اب جوش نریختی؟ یا مسخره شون نکردی ک وجود ند ...

نمیدونم چیکار کردم بخدااااا ولم نمیکنه مامانم میگ این دعانویس همه میگن خوبه ولی برا من ک هیچ تروخداااااا چیکار کنم دست از سرم برداره حرف بزنم باهاش میفهمه؟ 

نمیدونم چیکار کردم بخدااااا ولم نمیکنه مامانم میگ این دعانویس همه میگن خوبه ولی برا من ک هیچ تروخداا ...

اره میفهمه

بگو ولم کن خودم هزار بدبختی دارم 

بدبختیامو ببینی برام میشینی گریه میکنی😐