2821
2789
عنوان

دلم گرفته خیلی...😔💔

354 بازدید | 21 پست

شرایط من مث بقیه نیست

الان سال دوم دبیرستانم و بخاطر علاقه زیادم اومدم تجربی...

درسم متوسط روبه پایینه ...توی یسری چیزا ب پای بقیه نمیرسم تو این رشته ..مثلا هوش ریاضی یا زبانم

خیلی دلم گرفته بخدا 

انقد فشار رومه هزارتا درد عصبی گرفتم 

هی نگاه بقیه بچه ها میکنم میگم من بازده تلاشام نصف اونام نیست چجوری میخام قبول شم تو کنکور

حس بی ارزشی میکنم

از بچگی ارزوی پزشکی داشتم ...الان ک اینارو مینویسم دارم اشک میریزم💔

مامانم بعضی وقتا میاد میبینه از اینکه درسا نمیره تو مخم بعضیاش هی میگه دیدی گفتم تو بدرد این رشته نمیخوری

باید میرفتی انسانی هم نون توش خوب در میاد هم راحت تره

بعضی وقتا میگم عیب نداره پاشم برم انسانی تغیر رشته بدم هرچقدم حرص خوردم خوردم مهم نیس فقط مطمئن باشم قبول میشم ‌.....

کاش یکی بود فقط درکم میکرد ...میدونم اینجا جای این حرفا نیست ولی بدجور دلم گرفته کسیم ندارم باهاش حرف بزنم😔💔

❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یه شخصی که نمره هاش پایین و یا متوسط باشه و یا رشته ی متوسطی قبول بشه اما روح و روانش سالم باشه خیلیییی بهتر از کسی هست که نمره ش خوب باشه یا رشته ی خیلی خوبی قبول بشه اما دچار مشکلات روحی روانی بشه. بنابراین سعی کن خیلی سخت نگیری و خودتو اذیت نکنی

نرو انسانی همه ی رشته هاشو با سوابق میشه رفت فرهنگیان با ۳۰ هزار تجربی قبول میشی

در مورد حرص خوردنتم چیزی نیست بعد ازینکه دوستات پزشکی قبول شدن بیشتر حرص میخوری دیگه چاره ی کارت فقط خداست وعلا الان من میشی ...پشت کنکور دوستام پزشکی

ببین دختر خوب از الان که هنوز کلی فرصت داری بخواد دلت برای این مسائل بگیره اصلا خوب نیست از دید مثبت به قضیه نگاه کن تو الان نقاط ضعف خودت رو کشف کردی و مطمئن باش زمان زیادی برای پیشرفت توی اونا داری شک نکن اگه حتی روزی یه قدم در مسیر پیشرفت برداری تا خود روز کنکورت یه راه طولانی میشه که طی کردی و پیشرفتی می‌کنی که خودتم تعجب کنی

اصلا نذار ناامیدی بهت غلبه کنه

فراموش نکن چیزا بزرگ ساده به دست نمیاد زحمت میخواد و شک نکن که تو میتونی ذره ذره نقاط ضعفت رو جوری درست کنی که حتی از نقاط قوت تو بهتر بشه

سوالی داشتی هم بپرس گل

موفق باشی 

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 

ای جاانم عزیزم اینکه غصه خوردن نداره این روزا میگذره و یه روز یادت بیاد بهش میخندی، عزیزم به نظرم درس خوندن به نمره گرفتن نیست ارزش درس و مدرسه به اینه که یه چیزی ازش یاد بگیری و تو زندگیت موثر باشه، اگه علاقه داری پس ادامه بده تو میتونی خودتو دست کم نگیر. اول فکر خودت باش بعد کسب نمره بهتر. الهی موفق بشی گلم، تغییر رشته هم چیز بدی نیست ولی نه به خاطر حرف دیگران اگه فک میکنی اشتباه کردی و تو رشته دیگه ای موفق میشی اینکارو بکن، 

سلام عزیزم با من حرف بزن اصلا رشته انسانی نرو توش نون و آب نیست اصلا و ابدا چون کاملا اشباع شده من همسرم وکیل هست خودم هم وکیل بودم خیلی خیلی خیلی سخته. آزمون های وکالت و قضاوت بخونی و قبول بشی ما پدرمون درومده و الان بعد از سی سال تلاش خیلی خسته و افسرده شدیم اما در رشته های تجربی حتی آزمایشگاه حتی پزشکی پرستاری واقعا پول خوبی هست آزادی عمل داری من توصیه میکنم به تلاشت ادامه بده و اینو بدون همه ی آنسان ها نابغه های کشف نشده هستند باید بببنی توی چی استعداد داری مثلا خانم شبنم نظیف با فوق لیسانس حقوق رفت سراغ آرایشگری و کلی پول در میاره چون استعداد داشته شما حرف کسی رو توجه نکن و ضمنا بنظر من دلیل اینکه مطالب رو متوجه نمیشی اینه که به جای توجه به درس و مطلب همش به خودت تلقین کردی که من نمی‌فهمم من هوشم کمتر از بقیه هست من ضعیفم من نمیتونم و و و و .....اینقدر تلقین کردی که دیگه ناتوان شدی بنظر من تو میتونی و موفق هم میشی فقط ادامه بده  

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

ولش نکن 

فقط تا میتونی رو هدفت متمرکز باش 

به حرف بقیه هیج توجهی نکن 

تو روز هرچقدر میخونی ولش از امروز زمان مفید خوندنتو ببر بالا مثلا منظورم اینه نشین ۶ ساعت بخون بی نتیجه دو ساعت بخون ولی مفید زیاد ک بخونی نتیجه نگیری زده میشی مث الان 

ناامید نشو چیزی مث زبان دو راه داره واسه تقویتش 

یک فیلم های کوتاه ب زبان انگلیسی نگاه کن دایره لغاتت رو افزایش بده و زیاد جمله بندی کن این مهمه و کاری کن گوشت عادت کنه ب هر نوع لهجه انگلیسی 

واسه ریاضی ببین بقیه رو ولش 

۸۰ درصد هوش ریاضی شاید بیشتر مربوط ب ژنتیکه یکیش خودم 

یعنی چون مامانم ریاضی فوق العاده هست منم همینجورم ب اون رفتم ولی این دلیل نمیشه تو ی سری چیزا ضعیف نباشم هستم ولی ب بقیه نشون نمیدم 

ببین ریاضی ۱۰۰۰ و یک روش داره واسه هر مسئله 

هر کدوم از روش ها متناسب با یک هوش هست ت دنبال اونی باش ک زودی میگیریش 

فقط تجربیو کنار نزار این همه خوندی 

یه شخصی که نمره هاش پایین و یا متوسط باشه و یا رشته ی متوسطی قبول بشه اما روح و روانش سالم باشه خیلی ...

سعیمو میکنم ولی واقعا بعضی وقتا کم میارم

بله درست میگید

❤️

ببین دختر خوب از الان که هنوز کلی فرصت داری بخواد دلت برای این مسائل بگیره اصلا خوب نیست از دید مثبت ...

اره فهمیدم نقاط ضعفمو

واسه تابستونم کلی برنامه چیدم 

ولی خیلی عقبم این منو میترسونه

خیلی سخته ببینی ی سریا دارن از الان دانشگاه مورد علاقشونو انتخاب میکنن و تو تو فکر اینی چجوری ریاضیتو قوی کنی یا زبانتو💔

از پارسال خیلی بهترم ها پارسال کلا درسای تخصصیم تجدید بود ولی امسال همه سعیمو میکنم ک فقط چیزی تجدید نیارم

ممنون بخاطر حرفای خوبت

❤️