2777
2789
عنوان

ی خانمی بود

52 بازدید | 8 پست

۴تا دختر داشت و ۲ تا پسر بعد این خانم موقع بدنیا آوردن یکی از دخترا چون حالش خوب نبوده سپرده ب کسی دیگه بعد اون زن و شوهر که سپرده بهشون بچه دار نمیشدن این بزرگ میشه میره مدرسه مادر اصلی بچه میره مدرسه اونجا وایمیسته میبینتش بعد اون خانمه میفهمه تهدیدش میکنه که دوباره نیاد دنبال بچه بعد بزرگ میشه ازدواج میکنه صاحب ی دختر میشه بعد خواهراش پیداش میکنن و باهاش قرار میزارن و قضیه بهش میگن اونم می گفته که وقتی بچه بوده میتونسته این قضیه رو الان اون خانمه که نگهش داشته زنده است و هنوز بهش نگفته خانوادش پیدا کرده چون بیماری قلبی داره

متولد ۱۳۶۹ هستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان هیچی دیگه مادر واقعیش فوت کرده بعد دخترش نمیدونه ازدواج کرده رفته فقط اون مادرش هست که اونم بیم ...

اخی خدارحمتش کنه  پس ب اون یکی ک بزرگش کرده نگه جریانومیدونه چون اون بنده خداهم دیریازود میره دیگ پس بهتره باخاطره خوب بره ولی ایشون یواشکی خواهروبرادرشونوببینین

اخی خدارحمتش کنه  پس ب اون یکی ک بزرگش کرده نگه جریانومیدونه چون اون بنده خداهم دیریازود میره د ...

اره همین کارم کرده خواهراش گاهی میرن میبینتش این شهر دیگست اونا شهری دیگه 

متولد ۱۳۶۹ هستم