2777
2789
عنوان

خیلی حالم بدههه

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 29 پست
شایدنگرانتن میخوان حرکت کنی  به چی علاقه داری ؟حرکت مثبتی کردی گلم؟

نگران که هستن ولی وقتی منو با دیگران مقایسه میکنن از خودم متنفر میشم 

خودمم نمیدونم واقعا به چی علاقه دارم ، حتی دانشگاه هم رفتم یک ترم خوندم بعد ول کردم ، سرکار هم هرجا میرم باز دیگه یا محیطش خوب نیس یا حقوق نمیدن بهم واقعا نمی‌دونم باید دیگه چیکار کنم 

این کاربری دست دو نفره خودم و خواهرم 😁✌️

هرکی تو زمینه ای توانایی و استعداد داره، مقایسه با دیگران کار اشتباهیه، خانوادت اشتباه میکنن عزیزم ولی تو خودتو دست کم نگیر تو منحصر به فردی و قطعا توانایی هایی داری که بقیه ندارن قدر خودتو بدون. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگه استرس و ناراحتی رو از خودت دور کنی پوستت خوب میشه نگران نباش حال روحیت خوب باشه جسمی هم خو ...

ممنونم انشالله که همینطور باشه 

هرکی تو زمینه ای توانایی و استعداد داره، مقایسه با دیگران کار اشتباهیه، خانوادت اشتباه میکنن عزیزم و ...

مرسی عزیزم حرفات خیلی خوبه ❤️

نگران که هستن ولی وقتی منو با دیگران مقایسه میکنن از خودم متنفر میشم  خودمم نمیدونم واقعا به چ ...

ببین گلم دیگران هرچی بگن ازارزش توچیزی کم نمیشه 

کارسخت گیرمیاد 

به کارهنری علاقه نداری؟یا خوندن یه رشته ای

فوق لیسانس رشته مشاوره دارم.خوشحال میشم تایپی کمک کنم فقط ممکنه زود انلاین نشم.                                                       کاش میدونستیم تنقلات با شکر  بیش فعالی و نقص توجه  کودک روبالا میبره.   پیاده روی روزانه نیم ساعت به سلامت روان کمک میکنه.  کودکان طرز زندگی کردن والدین رو کپی میکنند.  باید عادت کنیم موقع عصبانیت قبل از هر واکنشی نفس های بزرگ اهسته بکشیم. 
ببین گلم دیگران هرچی بگن ازارزش توچیزی کم نمیشه  کارسخت گیرمیاد  به کارهنری علاقه نداری؟ ...

قبلا طراحی میکردم هر روز ولی مامانم گفت با نقاشی کشیدن چی میخوای بشی که اونم ول کردم دیگه کار نکردم ، بعد من اصلا به درس خوندن علاقه ندارم 😓

مرسی عزیزم حرفات خیلی خوبه ❤️

خواهش میکنم مهربون، تو هم خیلی خوبی، همینکه مشکلتو اینجا گفتی یعنی دنبال راه حلی و داری تلاش میکنی واسه بهتر شدن اوضاع پس هنوز امید هست، همه چی درست میشه، بسپار به خدا شاید باید مسیر متفاوتی رو بری انشاالله اتفاقات خوبی در پیش داری 

قبلا طراحی میکردم هر روز ولی مامانم گفت با نقاشی کشیدن چی میخوای بشی که اونم ول کردم دیگه کار نکردم ...

علاقت همین طراحیه 

میتونی تمرین کنی تابعد بتونی شاگردبگیری حتی محازی

فوق لیسانس رشته مشاوره دارم.خوشحال میشم تایپی کمک کنم فقط ممکنه زود انلاین نشم.                                                       کاش میدونستیم تنقلات با شکر  بیش فعالی و نقص توجه  کودک روبالا میبره.   پیاده روی روزانه نیم ساعت به سلامت روان کمک میکنه.  کودکان طرز زندگی کردن والدین رو کپی میکنند.  باید عادت کنیم موقع عصبانیت قبل از هر واکنشی نفس های بزرگ اهسته بکشیم. 
خواهش میکنم مهربون، تو هم خیلی خوبی، همینکه مشکلتو اینجا گفتی یعنی دنبال راه حلی و داری تلاش میکنی و ...

مرسی گلم 

ولی من هر کار میکنم هیچی درست نمیشه 😢

معلومه آدم خوبی هستم برا منم دعا کن شاید فرجی شد. 

مرسی گلم  ولی من هر کار میکنم هیچی درست نمیشه 😢 معلومه آدم خوبی هستم برا منم دعا کن شاید فرج ...

ببخشید منظورم اینکه آدم خوبی هستید 

آره شاید دوباره طراحی کردن و شروع کنم مرسی عزیزم

چون علاقه داری حتما موفق میشی ایشالله

موفق باشی گلم

😍🌹

ماهرکه شدی ازهمین سایتم میشه شاگردگرقت