2777
2789
عنوان

خیلی حالم بدههه

184 بازدید | 29 پست

از خودم و زندگی که دارم متنفرم دیگه نمیخام زندگی کنم ، دیگه هیچی نمیتونه خوشحالم کنه 

نمیدونممم باید چیکار کنم 😭😭

هرجا رفتم کار کنم دو روز رفتم دیگه نرفتم ، دانشگاه رو نصفحه نیمه ول کردم خانوادم همش میگن تو تنبلی ، هیچی نمیشی

چیکار کنم دیگه هیچ انگیزه ای برای زندگی کردن ندارم 

این کاربری دست دو نفره خودم و خواهرم 😁✌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شماناراحتی از فرصتهایی که رفته و نگران ایندتی

فکرکردی دیگه فرصت نداری؟چندسالته؟

فوق لیسانس رشته مشاوره دارم.خوشحال میشم تایپی کمک کنم فقط ممکنه زود انلاین نشم.                                                       کاش میدونستیم تنقلات با شکر  بیش فعالی و نقص توجه  کودک روبالا میبره.   پیاده روی روزانه نیم ساعت به سلامت روان کمک میکنه.  کودکان طرز زندگی کردن والدین رو کپی میکنند.  باید عادت کنیم موقع عصبانیت قبل از هر واکنشی نفس های بزرگ اهسته بکشیم. 
چرا عزیزم؟ چی شده؟ یهو اینطور شده؟ مشکلی پیش اومده که انگیزتو از دست دادی؟ 

کلا هر کاری رو شروع میکنم وسط کار ول میکنم ، نمدونم چرا ، از خودمم متنفر شدم همش صورتم جوش میزنه اعصابمو بهم میریزه 😢

شماناراحتی از فرصتهایی که رفته و نگران ایندتی فکرکردی دیگه فرصت نداری؟چندسالته؟

اخه خانواده ام همش بقیه رو میزنن تو سرم ، که نگا بقیه چی شدن ، بعد تو تنبلی 

20 سالمه 

عزیزم منم تقریبا مثل تو هستم فک کنم برا اینه ک هنوز ب اون کاری ک علاقه داری نمیدونی چیه یا هنو ب وجو ...

آره واقعا نمی‌دونم به چه کاری علاقه دارم 

منم یه روزایی بود میگفتم هیچی خوشحالم نمیکنه ولی گذر زمان و تلاش خودت همه چیو میتونه عوض کنه عزیزم ص ...

من که دیگه از خدا ناامید شدم هرچی صداش میزنم صدایی نمیشنوم 

اخه خانواده ام همش بقیه رو میزنن تو سرم ، که نگا بقیه چی شدن ، بعد تو تنبلی  20 سالمه

شایدنگرانتن میخوان حرکت کنی 

به چی علاقه داری ؟حرکت مثبتی کردی گلم؟

فوق لیسانس رشته مشاوره دارم.خوشحال میشم تایپی کمک کنم فقط ممکنه زود انلاین نشم.                                                       کاش میدونستیم تنقلات با شکر  بیش فعالی و نقص توجه  کودک روبالا میبره.   پیاده روی روزانه نیم ساعت به سلامت روان کمک میکنه.  کودکان طرز زندگی کردن والدین رو کپی میکنند.  باید عادت کنیم موقع عصبانیت قبل از هر واکنشی نفس های بزرگ اهسته بکشیم. 
کلا هر کاری رو شروع میکنم وسط کار ول میکنم ، نمدونم چرا ، از خودمم متنفر شدم همش صورتم جوش میزنه اعص ...

عزیزم اگه استرس و ناراحتی رو از خودت دور کنی پوستت خوب میشه نگران نباش حال روحیت خوب باشه جسمی هم خوب میشه نهایت با چند تا کرم و ماسک رفع میشه، در رابطه با کار هم باید کاری رو شروع کنی که بهش علاقه هم داشته باشی و حس خوب منم وقتی مجرد بودم خیلی کارهای مختلفی رو تجربه کردم و از هر کاری و هر محیطی یه تجربه به دست آوردم تو هر اتفاقی یه خیری هست که بعد میفهمی، انشاالله به زودی کار دلخواه پیدا میکنی