2777
2789
عنوان

یکم نصیحت میخوام

134 بازدید | 15 پست

یکی که بگه همه چیزایی ک عقلمم میگه

دلم پیشش مونده، جدا نمیشه انگار

رسیدنمون بهم سخت بود کنار کشیدم

چهارسال ازم کوچکتر بود

یه شهر دیگه

من یبار ازدواج کردم اون نه

تازه میخواست المانی رو یادبگیره برای کارای مهاجرت

....

اما انگار جفت روحیم بود جوریکه واقعا بدون هیچ حرفی همه چیز رو با تله پاتی میفهمیدیم ، شاید رابطمون دوماه بیشتر طول نکشید ولی هیچ بی احترامی هیچ اختلافی هیچ چیزی بینمون پیش نیومد ک بهم بخوره فقط خواستگارای من باعث شد بخوایم جدی تر فکر کنیم به رابطمون که دیدیم مسیر سختی جلو رومونه

من یکی شدم که دیگه خیلی فرق باهام داره سلیقت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نصیحت برا هیچ دردی فایده نداره اگه اهل مطالعه هستین کتابهای خانم ریچل هالیس رو بخونید مخصوص خانماست

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶

تله پاتی و من و همسرمم داریم حس خوبیه  من مریض بودم ایشون ی شهر دیگه  تو خواب فهمیده بود مریضم و خیلی مورد های جالب دیگه 

سالهام خوشبخت بودیم

اما الان کاردو پنیریم

این گفتم دلت آروم شه ک همیشه هم رسیدن ها پایان زیبایی نداره

ان شاءالله  هم شما هم ایشون خوشبخت باشید 

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

خیلی سخته ما دخترا نمیتونیم فراموش کنیم ولی چاره چیه راهی نیست باید خودتو سرگرم کنی من خودم عاشقانه یکیو می‌پرسیدم فامیل بود جریانش طولانیه اخرسرم دعوت شدم عروسیش 

خیلی سخته ما دخترا نمیتونیم فراموش کنیم ولی چاره چیه راهی نیست باید خودتو سرگرم کنی من خودم عاشقانه ...

ضربه سختیه ، امیدوارم خدا یکی رو بیاره توی زندگیت که جبران دردای قبلی بشه

تله پاتی و من و همسرمم داریم حس خوبیه  من مریض بودم ایشون ی شهر دیگه  تو خواب فهمیده بود م ...

امیدوارم مشکلاتتون حل بشه و عشقتون روز ب روز محکمتر بشه 

امیدوارم مشکلاتتون حل بشه و عشقتون روز ب روز محکمتر بشه 

خیلی ممنون 

عشق و دوست داشتن نمیخوام  

همین ک بتونیم کنار هم بمونیمم کافیه 

😆

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
فدات شم امیدوارم هنوز با خودم کنار نیومدم  خودش بهت گفت تموم کنی؟ تو اینستا اشنا شدین؟

نه تلگرام... اومد همه چیزو برگردونیم مثه قبل کنیم... گفت کار نشد نداره ولی گفتم نه... حالا قلبم داره میترکه از نبودش

نه تلگرام... اومد همه چیزو برگردونیم مثه قبل کنیم... گفت کار نشد نداره ولی گفتم نه... حالا قلبم داره ...

تجربه داشتم خیلیییییی بده اصلا ادم حوصله هیچی نداره 

فقط گذر زمان یکم دردتو اروم میکنه باید ب یه چیزی خودتو مشغول کنی 

من مجازی اصلا بلد نیستم چطور اشنا میشن 🥴 شانسیه

تجربه داشتم خیلیییییی بده اصلا ادم حوصله هیچی نداره  فقط گذر زمان یکم دردتو اروم میکنه باید ب ...

به نظرم حس شیشمت میگه کی خوبه کی بد ... با ادمای سطحی نمیتونی ارتباط بگیری سبک حرف زدن بعضیا ب دلت میشینه