2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب میپرسیدی از دکتر ...

من ۳۵ هفته رفتم سونو گفت وزن جنین ۳ کیلو و ۱۰۰

فرداش به دنیا اومد ۴ کیلو بود .. 

خدایا .. خدای مهربونم .. بابت زندگیم که خوشبختم و تو آرامشم شکرت 🤲🤲🤲خدای مهربونم بابت همسرم .. عشق زندگیم که با تمام وجودم عاشقشم شکرت ❤❤❤خدا جونم .. بابت دوتا فرشته های زندگیم که بهم دادی شکررررت ... همیشه شکررررت .‌ بابت نداشته هام هم شکرت .. 🥰🥰🥰 خدایا شکرت که مادرم و برادرم رو دارم تا همیشه پشت و پناهم باشن.. درسته که پدر ندارم 💔ولی تو رو دارم که مثل کوه بالای سرمی خدا جونم 🥺❤ عاشقتم خدا جونم.... عاشقتممممم❤❤❤
خب میپرسیدی از دکتر ... من ۳۵ هفته رفتم سونو گفت وزن جنین ۳ کیلو و ۱۰۰ فرداش به دنیا اومد ۴ کیلو ب ...

دکترم هنوز وقت نداده

وای چقد وزن ش خوب بود چیا میخوردی ماه اخر

دکترم هنوز وقت نداده وای چقد وزن ش خوب بود چیا میخوردی ماه اخر

از دکتر سونو می‌پرسیدی خب ..

من همه چی می‌خوردم .. چیره خاصی هم شاملش نمیسه که بگم گلم

کمی هم دیابت بارداری داشتم البته 

خدایا .. خدای مهربونم .. بابت زندگیم که خوشبختم و تو آرامشم شکرت 🤲🤲🤲خدای مهربونم بابت همسرم .. عشق زندگیم که با تمام وجودم عاشقشم شکرت ❤❤❤خدا جونم .. بابت دوتا فرشته های زندگیم که بهم دادی شکررررت ... همیشه شکررررت .‌ بابت نداشته هام هم شکرت .. 🥰🥰🥰 خدایا شکرت که مادرم و برادرم رو دارم تا همیشه پشت و پناهم باشن.. درسته که پدر ندارم 💔ولی تو رو دارم که مثل کوه بالای سرمی خدا جونم 🥺❤ عاشقتم خدا جونم.... عاشقتممممم❤❤❤

عزیزم به جوابای ما تو اینجا اکتفا نکن واسه چیز به این مهمی.حتما حتما با یه دکتر مشاوره کن و اگر پزشکت همیشه در دسترس نیست میتونی وقت مشاوره انلاین با یه دکتر خوب بگیری و همه سوالاتو بپرسی و خیالت راحت شه