2777
2789
عنوان

نامزدم و پدرش

1040 بازدید | 47 پست

بچه ها من روز پدر با دعوت خانواده نامزدم روز پدر رفتم اونجا برای تبریک گفتن و دادن هدیه روز پدر به نامزدم و پدرش 

پدرش به من گفت اگه شناخت پیدا کردین رفت و امدتون از نظر شرعی مشکل داره ، باید عقد کنین 

ولی پدر من میگه الان زوده برای عقد 

من ناراحت شدم از حرف پدر نامزدم 

چون مهمونشون بودم و معذب شدم 

به نامزدم گفتم من مهمونشون بودم و ناراحت شدم ، اون به من گفت من همچین چیزی نشنیدم و تو همیشه اشتباه برداشت میکنی 

پدر من همیشه درست میگه 

منم گفتم بخاطر احترام به پدرت رفت و آمد نمی کنیم تا عقد کنیم 

نامزدمم گفت بابای من چیزی نگفته و تو اشتباه میگی و باشه همو نمیبینیم 

حالا امشب دوباره خودش شروع کرد بعد سه روز که از قضیه گذشته بود ، دوباره شروع کنه بگه 

مث بچه ها بابای تو هم اوایل نامزدی یه شوخی کرد با من من باید ناراحت میشدم 

و شروع کرد دونه دونه چیزهایی که بابای من بهش به شوخی گفته بود بگه ، تا بگه تو هم هیچی نگو 

اصلا به حرفای من اهمیتی نمیده ، و همه حق به پدرش میده و فکر میکنه من کج خیالم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرم باهاش ازدواج نکن

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️

پدرش حرف بدی نزده

وشمام نباید میرفتی نامزد هستید عقد نبودی که کادو ببری

نامزدی دوران شناخت هست الان که شما داری نسبت به نامزدت شناخت پیدا میکنی که چقدر رو پدرش حساس هست و یکی بگی ۱۰تا بهت برمیگردونه

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

خب راست گفته پدرش...اگه شناخت پیدا کردین جشنتونو بگیرین دیگه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔