2777
2789
عنوان

عدم تعادل و حس تکان خوردن

575 بازدید | 14 پست

مدام حس میکنم رو موجم تو راه رفتن تعادل ندارم خیلی نمیتونم سر پا باشم کسی اینجوری نبوده ؟ ام ار ای سرم مشکلی نداشته آزمایش ها هم سالم بوده

😭😭😭😭

شاید کم خونی داری 

یا شاید اتاکسی یاهم دلیلش میتونه اختلال گوش میانی باشه 

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده!... هَِـَِےَِ مَِوَِنَِاَِلَِیَِزَِاَِ بَِرَِاَِمَِ پَِرَِ کَِـَِدَےَِ هَِیَِچَِوَِقَِتَِ حَِـَِلَِ نَِشَِـَِدَےَِ بَِاَِ تَِوَِ مَِیَِطَِلَِبَِـَِہَِ سَِکَِوَِتَِشَِ کََِ....صَِِ خَِوَِِاَِرَِ مَِلَِوَِدےَِ هی بـہ مَِنَِ نگو سنت 𝟏𝟖_ عه بچه ای فلانی و هزار کََِ....صَِِشَِعَِرَِ دیگه من فردی نامدار تو حوزه مشاوره های زِنَاَِ...شَوِیِیَ تو نی نی سایتم پس پارت میکنم بیب𝐃; تَِوَِ چَِشَِاَِتَِ مَِعَِجَِزَِـَِہَِ مَِیَِکَِرَِـَِدَِ؛ حَِاَِلَِاَِ شَِـَِدَِےَِ مَِوَِجَِبَِ اَِیَِنَِ درَِـَِدَِ !..‌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم شما بهترین؟ تمام پستاتون خوندم دقیقا انگار خود من بودین لرزش بدن از داخل ضعف و بی جونی دست خست ...

سسلام عزیزم شما مشخص شد علتش چی بود

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
عزیزم بهترم خداروشکر صد در صد کامل خوب نشدم اما خیلی بهترم دکترم گفت از اضطراب خیلی بالاس سعی م ...

سلام عزیزم من دقیقا علائم استارتر رو دارم. شما دیگه خوب شدید؟ چطور میشه استرس. و کنترل کرد آخه؟

عزیزم شما بهترین؟ تمام پستاتون خوندم دقیقا انگار خود من بودین لرزش بدن از داخل ضعف و بی جونی دست خست ...

منم الان ۴ ماهه دقیقا همه این علائم رو دارم. تو رو خدا بگو چکار کردی بهتر شدی؟