2821
2789

فک‌نکنم

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چقدر تاخیر داری؟

من بعد رابطم پریود شدم ولی خیلی خیلی کم ترسیدم چون نامنظم بودم رفتم از بتام ۱ بود ..

اورژانسی خوردم شیش روز شدید پریود شدم بدون اینکه رابطه ای داشته باشم 

الان زیر شکمم سنگینه میگن علائم بارداری 😭

من بیبی دادم منفی بود آزمایش بتام ۱ بود 

یک منفیه 

بالای ۲۵ میگن مثبته اکثر آزمایشگاه ها

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
یک منفیه  بالای ۲۵ میگن مثبته اکثر آزمایشگاه ها

ببخش ی سوال 

من رابطه نداشتم اما اورژانسی خوردم تا پریود شدم و ۶روز شدید شدم 

الان زیر شکمم سنگینه علتش بارداریه؟

ببخش ی سوال  من رابطه نداشتم اما اورژانسی خوردم تا پریود شدم و ۶روز شدید شدم  الان زیر ش ...

وقتی پریود شدی اگه بعدش اقدام نکردی که باردار نمیشی. 

بیشتر علائم پریودی و بارداری هم یکیه 

اخه میگن خونریزی وقتی اورژانسی میخوری غیر عادیه درسته ؟

نمیدونم گلم

ولی بهتره همیشه تا مطمئن نشدی بارداری یا ن نخوری