2821
2789
عنوان

نظرتون چیه؟

168 بازدید | 35 پست

اگه عروس برای خرید طلا و آینه شمعدون و لباس به خانواده داماد چیزی نگه و خودش بره خرید بی احترامی نیست؟ مثلا خواهرشوهرشو برای خرید نبره و پول از داماد بگیره خودش و خواهرش برن خرید .درسته آیا؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من خریدامو اینجوری انجام دادم

کارت شوهرم داد من و خواهرم رفتیم خرید

پول شوهرم بود به بقیه چه مربوط

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین

طلا هزینه ی سنگینی داره 

باید خانواده ی داماد که هزینه میدن در جریان باشن 

اگه فقط لباس و این چیزا بود ، میشد تنها بره. ولی طلا ، نه 

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

ببینید اگه براشون مهمه حتما بگید 

سر یک مسئله ی کوچیک اول زندگی ، دعوا بزرگ راه نیفته 

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

2824
2823
2791
2779
2792