2777
2789

تخلیه نمیشه کرد؟

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

دلیل پشیمونیتو میگی عزیز؟

عزیزدلم زاویه زدم ولی اونی که میخوام نیست ..بقیه میگن قشنگه ولی خودم اصلا دوست ندارم دلم میخواد اصلاح بشه..دوباره میزنم ولی الان این فرم میخام از بین بره

عزیزم، فقط خیلی ریز نشو و وسواس به خرج نده درمورد بینی، زاویه صورت و … مواظب خودت باش❤️

متاسفانه از بچگی چون از بچگی ببنیمو مسخره میکردن اعتماد به نفسمو از دست دادم .. الانم بقیه میگن چهرم خوبه ولی خودم دوسش ندارم

متاسفانه از بچگی چون از بچگی ببنیمو مسخره میکردن اعتماد به نفسمو از دست دادم .. الانم بقیه میگن چهرم ...

ببین عزیزم، همون باید رو اعتماد به نفست کارکنی وگرنه همینجور تا آخرعمر داستان خواهی داشت، بقیه هم که میگن خوبه صورتت. الان من چندسال پیش بینیمو عمل کردم ولی سوراخاش یه کم نامتقارنه، ولی من بهش گیر ندادم اتفاقا هر کی میبینه میگه خوبه. با گیردادن زیاد خودتو اذیت میکنی، من ندیده میگم صورتت خوبه🌸

ببین عزیزم، همون باید رو اعتماد به نفست کارکنی وگرنه همینجور تا آخرعمر داستان خواهی داشت، بقیه ...

اره درست میگید باید رو اعتماد به نفسمم کار کنم..

مرسی بابت کامنت خوب و پر انرژیت عزیزم❤

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز