2777
2789
عنوان

پول کتاب تست...

862 بازدید | 30 پست

من یازدهمم پول کتاب کار و تست ندارم بخرم نمیدونم چیکار کنم کتابخونه هم میخوام عضو بشم ولی به چه درد که کتاب درسیارو نمیده ببریم خونه میگه باید اونجا بخونی و خانواده امم نمیزارن تو کتابخونه بمونم درس بخونم موندم سرگردون... راه حلی سراغ دارین؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رشتت چیه؟

🎯در تلاش برای رسیدن به اهدافم هستم 🎯 باید بتونم به این اهدافم برسم  ناامیدی دری از درهای شیطان است پس هیچ وقت ناامید نشید و به اهداف و مسیراتون ادامه بدین و دست از تلاش نکشیداین امضا رو هدیه میدم به خودم و همه آدم های امیدواری که با اینکه حالشون بده ولی همچنان به زندگی ادامه میدن و یک راهی رو برای پیشرفت و رسیدن به خواسته‌هاشون پیدا می‌کنن

تو دی جی کالا کتابای دست دوم نصف قیمت دارن ازونجا بخر

یا اگه اشنایی داری قرض بگیر

من‌که‌نشد‌باد‌بشم‌برم‌تو‌موهات‌ولی‌عوضش تو‌حسابی‌اشک‌شدی‌رفتی‌رو‌گونم:)

من  فقط ی ریاضی رو خریدم با عربی ورشکست شدم😂😂خیلی گرونههه

تو هم دلیل بیقراری منی ،هم آروم و قرارمی :) 🥲🍭قربان بودنت بروم 🙂🫂 من سرما زده را گرم در آغوش بگیر ب هوای بغلت بود ک سرما خوردم ☻ از قشنگ ترین دیالوگا = مایکی : مهم نیست چقدر از هم دور باشیم ما هیچ وقت از هم جدا نمیشیم♡میدوریا:ارزو ها میتونن واقعی بشن ♡کانکی : ب هیچکس اعتماد نکن شیطان هم یه زمانی فرشته بود ♡ جیرایا:هر جا کسی به تو فکر میکنه اونجا خونه ی تو هستش ♡ایتاچی: مواقعی وجود داره ک مردم باید انتخابای دردناک انجام بدن ♡🤍 انگیزشی ترین جمله : _چرا تو ؟؟ _چرا تو اما واتسون؟؟؟ +چون ارزشش رو دارم 😌 افتخار میکنم که یک دخترم ✌️😎اگه هدفت تو رو از مردم جدا میکنه پس تنها بمون 🚶‍♀️( امضای خودمه دوست دارم چرت و پرت بنویسم 😂😔)

من تنها خرج سه سال کنکورم ثبت نام ت گزینه دو بود بانک سوال داشت از اون استفاده میکردم تستاشم واقعا عالی بود هم کنکوری هم تالیفی و ..

البته من چهارمله همش درس خوندم رتبم پنج هزار شد با همون وضع ولی خب پول باشه کلاس بری کتاب بخری بدبختی کمتری می‌کشی رتبه بهتری هم میاری اگه تونستی از دیوار بخر 

هیچ وقت بیخیال چیزی که واقعا میخوای نشو،صبر کردن سخته؛ولی حسرت خوردنش سخت تره :)🙂✨

حالا من برعکس کامل گرفتم ولی نمیخونم خیلی ناراحتم بابت این موضوع🤦🏻‍♀️ فایلاشونو دانلود کن از تل هرمنبعی بخوای هست منتقل کن لپ تاپ بخون.. خواستی ایدی بده بفرستم چنلارو برات