2777
2789
عنوان

ترمیم معدل

464 بازدید | 8 پست

سلام 

کنکوری ها 

من تازه از دانشگاه انصراف دادم و تا زمانی که خودمو به نظام وظیفه معرفی کنم یک سال فرصت دارم برا همین میخوام کنکور بدم ولی قبلش میخوام ترمیم معدل انجام بدم رفتم مدرسه میگن یا باید پایان خدمت داشته باشی یا گواهی اشتغال به تحصیل 

ولی من نه کارت پایان خدمت دارم نه گواهی اشتغال به تحصیل 

بهشون گفتم میگن نمیتونی ترمیم معدل کنی فقط میتونی کنکور بدی

ممنونم کمکم کنین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب باید قبل از انصراف می‌رفتید ترمیم معدل و چون دانشجو بودید براتون گواهی اشتغال ب خدمت صادر میشد الان باید یا معافیت بگیرید یا میتونید شهریور سال دیگه ثبت نام کنید ی دانشگاه آزادی پیام نوری چیزی حداقل اسمتون دانشجو باشه بعد دوباره مراجعه کنید برا ترمیم معدل و اینجوری چون دانشجو هم هستید یجورایی معافیت تحصیلیم از سربازی دارید

🤦🤦 یعنی نمیشه کاریش کرد

خب مگه شما نگفتی یه سال وقت داری برا معرفی؟ خب میتونستید همین بهمن ماه که ثبت نام دانشگاها باز بود یک رشته ای الکی همینجوری ثبت نام کنید گواهی اشتغال ب تحصیل بگیرید بعد انصراف بدید ولی حالا دیگه ثبت نام تموم شده تا شهریور هم کمتر از یکسال وقت هست میتونید اونموقع ثبت نام کنید دیگه احتمالا از سربازی هم تا یمدت معافید چون دانشجو محسوب میشی. بنظرم بعد اینکه گواهی اشتغال ب تحصیل رو گرفتید میتونید دوباره انصراف بدید هرچند این یکم کلک زدن ب قانونه شاید یکم روش خوبی نباشه ولی شما آموزش و پرورش منطقه تحصیلتونم میتونید سوال کنید من خودمم نظام قدیمم و میخام برا کنکور نظام جدید آماده شم و چون تاثیر معدل اومده بالا میخام ترمیم معدل کنم خداروشکر دخترا حداقل دردسر خدمت رفتن ندارن ولی شما هم با مسئولین آموزش پرورش صحبت کنید هرچی باشه اونا بیشتر از ما میدونن