عشقی به خدا دعا کن من قبول شم بیام اردبیل ؟ خیلی دوس دارم ولی نمیتونم ...
🤣❤️
کونکوری هستی؟
من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سالها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم میگذاری،مینهایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی میکشانند.نه تو از دود جان بهدر میبری،نه من از زخم، رهایی مییابم.
نه گلم استخدامی میگم قبول میشدم پول جمع میکردم بیام کدوم شهری ؟ البته اگه دوست داری بگو دوست ...
اهان
ینی توام استان اردبیلی؟
من خلخال
من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سالها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم میگذاری،مینهایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی میکشانند.نه تو از دود جان بهدر میبری،نه من از زخم، رهایی مییابم.
نه من اردبیل نیستم گلم دوست داشتم قبول میشدم برا مسافرت میومدم اونجا عزیزم اونجا خیلی ...
عه پس یکم کارتون سخت شد واسه قبولی
اره کلا استان قشنگ و سرسبزیه
آره عزیزم سخته ولی دعا کن قبول شم شما هم هر چی میخوای خدا بهت بده ان شالله &n ...
عزیزدلم💙حتما دعاتون میکنم
🩷💜