2777
2789
عنوان

نتیجه بی بی چک

525 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها من روز سوم پری کلومفین خوردم تا ۵م پری امپول یوروفولیتروپین هم زدم ۶تا بعدش رفتم دکتر ازمایش هورمون نوشت گفت خیلی خوبه بعدش بهم امپول آزاد سازی فولیکول زد ۱۱بهمن بود الان بی بی چکم هاله انداخت امروز صبح دادم بنظرتون تکلیفم چیه خیلی بی تابم؟؟؟

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بنظر من کاذبه.

منم ۱۰ بهمن آمپول آزاد سازی زدم امروز بیبی چک زدم مثبت شد ولی خیلی زوده تا۱۴ روز کاذبه

عکس بیبی هامونو بفرستیم؟

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

همش هشت روز از امپول گذشته معلومه ک فیکه تا چارده روز بعد باید بزنی الان هرچقد بزنی مثبت میشه امپول اچ سی جی باعث مثبت شدن بیبی چک میشه

🙂 ک ب مرگ ساده تن دادیم💀🫀
بنظر من کاذبه. منم ۱۰ بهمن آمپول آزاد سازی زدم امروز بیبی چک زدم مثبت شد ولی خیلی زوده تا۱۴ روز کاذ ...

اره بفرستین ببینیم 

خدایا شکرت بعد ۶سال منو لایق مادر شدن دونستی 🤱🏻🤱🏻🤱🏻۱۳۹۷/۰۶/۲۴ بعد از یه خارج از رحم و یه پوچ حسینم به دنیا اومد 😍😍😍اما باز بعد۳سال از تولد حسین یه توقف رشد تو نه هفته داشتم 😔😔😔خدایا شکرت ۱۴۰۱/۰۶/۰۵ بیبی چکم مثبت شد 😍😍😍۱۴۰۱/۰۷/۲۷ خدایا شکرت قلبش تشکیل شد ❤️❤️❤️۱۴۰۱/۰۹/۰۷ان تی سالم بود شکر خدا☺️☺️☺️خدایا بقیشم به خودت سپردم این دفعه ام تنهام نزار برای انومالیم دعا کنین 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
اره بفرستین ببینیم 

ده روز بعد ازhcg

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
بفرست

فرستادم عزیزم بالا

ده روز بعد ازhcg

ولی بنظر من چند روز دیگم امتحان کن 

انشالله مثبته 

خدایا شکرت بعد ۶سال منو لایق مادر شدن دونستی 🤱🏻🤱🏻🤱🏻۱۳۹۷/۰۶/۲۴ بعد از یه خارج از رحم و یه پوچ حسینم به دنیا اومد 😍😍😍اما باز بعد۳سال از تولد حسین یه توقف رشد تو نه هفته داشتم 😔😔😔خدایا شکرت ۱۴۰۱/۰۶/۰۵ بیبی چکم مثبت شد 😍😍😍۱۴۰۱/۰۷/۲۷ خدایا شکرت قلبش تشکیل شد ❤️❤️❤️۱۴۰۱/۰۹/۰۷ان تی سالم بود شکر خدا☺️☺️☺️خدایا بقیشم به خودت سپردم این دفعه ام تنهام نزار برای انومالیم دعا کنین 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز