2821
2789

وای من که از استرس معده درد گرفتم تا هفته دیگه چه جوری صبر کنم کاش زودتر پخش بشه 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من نمیبینمش اما خواهرم داشت میدید تو گوشی دیدم دختره زنرو کشت😂

ولی تو نیستی وُ شِعرَم؛آسِمونش،ماه نداره.                           از اَشک یاس کوچه ها؛تا چشم کور از گریه ها.                       با یادِ عَطر تو زنده ان؛تاباز برگردی به خونه.
وای من که از استرس معده درد گرفتم تا هفته دیگه چه جوری صبر کنم کاش زودتر پخش بشه 

چی شد توروخدا بگو؟

من اون هفته دیدم همش کابوس میدیدم

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

همین الان دیدم حالا چه جوری صبر کنم تا هفته بعد

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
وای جدن حدس میزدما 

اره

ولی تو نیستی وُ شِعرَم؛آسِمونش،ماه نداره.                           از اَشک یاس کوچه ها؛تا چشم کور از گریه ها.                       با یادِ عَطر تو زنده ان؛تاباز برگردی به خونه.
چی شد توروخدا بگو؟ من اون هفته دیدم همش کابوس میدیدم

آیسان زد ام عبیده را کشت بعد جسد برد اول دستشویی بعد برد از دستشویی انداخت بیرون 

همه دنبال ام عبیده میگردن ایسان دروغ گفت ام عبیده فرار کرده

بعد ابوخالد اومد زدش گفت ببرنش زندان تو زندان با سنگ دندان شو شکوند 

از اون طرفم هم اردلان با دیاکو از گشت اول رد شدن ولی یهو یک ماشین داعش جلوشونو گرفت و فهمید باک کوچیک شده و حالا تفنگ گذاشت رو سر اردلان دیاکو هم زیر ماشین قایم شده

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
چی شد توروخدا بگو؟ من اون هفته دیدم همش کابوس میدیدم

زنه پشت سرش بود گفت کافر میکشمت دختره هم چون کاراته بلد بود زدش چنتا و بعد با چای ساز اینقدر زد تو سرش کشتش ... دیاکو گفت جنازه رو گم وگور کن ... اینم لای پتو پیچید از پله ها بالا کشید برد دستشویی و درو ازون ور بست نتونه کسی باز کنه ... بعد به همه  گفت صبح که از خواب بیدار شدم نبوده ...

ایناهم همه جا دنبالش گشتن بعد مردا رو آوردن بگردن 

اینم به مردا گفت کافر شده بوده و میگفت میخوام فرار کنم 

بعد یه پنجره تو دستشویی بود ازونجا آشغالارو مینداختن پایین جنازه رو از پنجره پرت کرد پایین ... 

بعد فرمانده دستور داد زندانی کنن آیسانو گفت چون تو آخرین نفر باهاش بودی... آیسان تو زندان یه سنگ گذاشت دهنش و دندونشو شکست تا بتونه بره دندون پزشکی ...

دیاکو و اون پسره داشتن میرفتن شهری که دختره بود برای نجات ... دیاکو زیر ماشین قایم شده بود .. داعشی چوب کرد تو باک بنزین .. دید چوب نرفت داخل .. فهمید باکو کوچیک کردن ... شروع کردن فیلم گرفتن و میخواستن مرده رو بکشن که تموم شد ..

آیسان دوباره گوشی رو گذاشت تو پلاستیک و توی دستشویی قایم کرد ..

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز