2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

402 بازدید | 14 پست

به سختی وباهزار جور قرص وامپول بعد ۸ماه اقدام 

باردارشدم همه چی خوب بود که توغربالگری ریسک زدن وبیست روز درگیر اون بودم حالا هم همه چیم خوبه ولی درددارم واحتمال زایمان زودرس دادن واستراحت  اصلا نمیدونم دیگه چیکارکنم فکرکنم کلا لیاقت مادر شدن ندارم 

خدایا شکرت هزاران بارشکرت بالاخره جواب آزمایش سلفریم سالم اومد و دخترم سالمه

قران بخون آروم بشی

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
اللَّهُ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ (255) لَا إِكْرَاهَ فِي الدِّينِ ۖ قَد تَّبَيَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَيِّ ۚ فَمَن يَكْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَيُؤْمِن بِاللَّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَكَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ (256) اللَّهُ وَلِيُّ الَّذِينَ آمَنُوا يُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِينَ كَفَرُوا أَوْلِيَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ يُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَٰئِكَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ (257)

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چقدر انرژی منفی

قرآن بخون و بسپر به خدا

من چند بار تهدید به زایمان زودرس شدم ولی تا هفته ۴۰ رفتم 

نگران نباش

خدا رو شکر در طرفی ایستادیم که اصلی ترین دشمن هرزه ترین و جنایتکارترین آدمهای روی زمین هستیم

نا امید نشو فقط توکل به خدا که خودش راه وطریقت درست رو پیش روت بزاره خدا بنده هاشو خیلی دوست داره وب ...

من گاهی اعتمادبنفسم کم میشه خودمو مقایسه میکنم و فک میکنم خداهمه رو دعاشونو براورده میکنه جز من کلا له میکنم خودم رو چکار کنم قوی تر شپ وباورم مثبت تر شه؟ممنون

ایة الکرسی واسه بچت هروزبخون فوت کن طرفش تا ازبلاها دوربمونه و اینکه برو کمرتو قفل کن

وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه!   من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته  اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی

عزیزم بارداری کلا استرسه من خودم اوایل لکه بینی داشتم الانم سه ماه امه دارم ناچارا به خاطر بچه باید استراحت کنیم و ویاری دارم که هردقیقه زیر سرمم غذا خوردن شده برام آرزو

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

عزیزم چرا اینقد نگرانی؟

زایمان زودرس چیز عادی شده انگار دیگه همه داریم یجورایی...

من بگم از خودم؟

سقط مکررم.بعد تقریبا ۱۰ سال.

با کلی دارو و امپول و عمل و ... اوایل لکه بینی و هماتوم بعدم دردای وحشتناک دوباره اود کردن مشکل معده مسمومیت انفولانزا هرروز امپول تو شکم دنیایی قرص و امپول و دارو ریسک زایمان زودرس استراحت مطلق پایین بودن طول سرویکس هرهفته امپول🙂🙂🙂میبینی؟؟؟یکی هم پیدا میشه از من بدتر باشه!!ولی داره پیش میره خداروشکر...هرروز سوره حجرات بخون خیلی عالیه.

فقط ب این فکر کن ک اون معجزه ‌کوچولو ک خدا برات قرار داده خودشم برات حفظ میکنه با عافیت.خدا ک معجزشو از کسی نمیگیره...

امیدوارم دلت همیشه اروم باشه

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

نا امید نشو فقط توکل به خدا که خودش راه وطریقت درست رو پیش روت بزاره خدا بنده هاشو خیلی دوست داره وب ...

بخدا خسته شدم

چقدر انرژی منفی قرآن بخون و بسپر به خدا من چند بار تهدید به زایمان زودرس شدم ولی تا هفته ۴۰ رفتم&n ...

ممنون عزیزم ولی دست خودم نیست حالم بده

عزیزم ریسک زدن یعنی چی منم فردا غربالگری دارم

مثلا میزنن توازمایش ریسک ابتلا جنین به سندروم داون مثلا ۱به ۵۰۰ یعنی ازهر۵۰۰نفریه مبتلا که مجبورشدم سل فری دادم

عزیزم چرا اینقد نگرانی؟ زایمان زودرس چیز عادی شده انگار دیگه همه داریم یجورایی... من بگم از خودم؟ ...

ممنون عزیزدلم ان شاالله مشکلات شماهم حل بشه