2777
2789
عنوان

چرا بعضی پولدارا اینجورین؟

239 بازدید | 14 پست

من خودم جایی که شاغلم صاب کارم دکتره

طرف فک میکنه همه باید بهش خدمت کنن

من که منشیشم باید دایم چایی برم نخوره بگه عوص کن

سرویس مطبشو بشورم.طی بزنم.بچشو که معلولیت داره میازخ مطب میگه کار یادش بده یه موقع ها

به همکارمم که عینک سازشه کم مونده بگه مرغ و گوشت یخچالمم بخز😐😐😐

اینا ببخشید سرویس میرنم میخوان یکیو استخدام کنن بشورنشون

جالبههه به شدتممممم حسیسننن دلشون نمیاد حقوق بدن

دیدید اینجوری؟

اره دیدم...

برای یافتن حقیقت هیچ گاه کوتاهی نکن   https://abzarek.ir/service-p/msg/1625585        کاری بود در خدمتم🙃                                         چه عزیزایی ندادیم تا تو بیای عزیز زهرا !🌱        کنکوری عزیزم برات آرزوی بهترین ها رو دارم و یه توصیه خیلی دوستانه❤ اینجا دنبال کمک نگرد و خیلی راحت هرچیزی رو قبول نکن کنکور مسیری نیست که تنهایی بتونی بری با برنامه و مشاور با سواد و خوب شروع کن و تمرکزت روی آینده ات باشه از منی که این راه رو رفتم و تونستم موفق بشم بشنو و بپذیر و سر آینده ات قمار نکن موفق باشی عزیز دلم❤                                 عزیزم مسئله امام زمان و آخر الزمان خیلی ذو ابعاده و امام زمان فقط فردی نیست که براش صلوات بفرستی و وقتی اومد بخوای بری خمست رو بهش بدی ! اگر از درک این مسائل عاجزی و تلاش درستی برای درکش نکردی لطف کن و اینجا بهش توهین نکن میتونی بری کمی مطالعه کنی نه در فضای خفقان دنبال جواب سوالاتی باشی که کسایی برات ایجاد کردن که توی عراق و مکه دنبال مهدی میگردن تا بزننش! (مراجعه به کتاب فراماسونری و دجال آخر الزمان ، کتاب انتظار عامیانه عالمانه عارفانه و سایت masaf )  عاشق کاربریمم چون باعث آرامشم شد ولی از این به بعد اجازه نمیدم بخاطر حماقت و کم کاری یه عده اینجا مهدویت رو به سخره بگیرید  *شما گزارش بزنی واس خاطر امضا من واقعا دنبال آگاهی و علم نیستی وگرنه صدای یکی رو خفه نمی کردی(این نوشته صرفا جهت تلاش برای احترام و علم آموزی است😏😂)*

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بیشتر دکترایی که دیدم خسیس بودن عجیبه

برای هیچکس مهم نیست تو چجوری شباتو صب میکنی پس بزار هرکی هرچی دلش خواست پشت سرت بگه و تو واسه خودت زندگی و از هر لحظه اش لذت ببر!عمرت آنقدر طولانی نیست که بخوای نگران این چیزای بیخود باشی فقط آخرش خودتی و خدات و آرزوهات پس همین سه تارو محکم بغلشون کن:)                                                                         اون لحظه ای که یه بچه ایو میخندونم و باهاش بازی میکنم همون لحظه دنیام یه درجه رنگی تر و قابل تحمل تر میشه                                       رفتن رو به کسی میگن که امده باشد ما که نیامدیم ریشه دراین خاک و وطنیم:))))                                                                                      بابا وقت خداحافظیه ولی به مامان چیزی نگو/بابا دیگه نمیکشم از درد پر بغضه گلوم/بابا اگه رفتم بدون همه اینا واسه آینده بود/بدون همه آرزوم اینه ببینم ایرانو آزاد یه روز

صابخونه ی ما هم اینجوریه،من بهش رو ندادم، حالا چشم دیدنمو نداره😕

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

خارج از وظیفت کاری نکن بگو نمیتونم، نهایتا اخراجت کنه، قبلا هم بهت گفتم.

یه مستاجری تو کوچه ما بود، صاحبخونش بهش میگفت سبزی خورد کن برام، باقالی پوسته کن و ....

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

اکثر پولدارا همینجورن بقییه را به چشم نوکر میبینن و فکر میکنن چون پول دارن میتونن هر چیزیا بخرن و از همه بالاترن

اگر تاپیک ها باب میلتان نیست بدون مناقشه ازش گذر کنید 
من تاحالا پولدار دست و دل باز ندیدم باورت میشه؟ فقط یه دونه پسرعمم خوب خرج میکنه بقیه هرچی دیدم ک ...

دست و دلبازی به ذات برمیگرده 

به پولداری یا فقیری نیس

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

من تاحالا پولدار دست و دل باز ندیدم باورت میشه؟ فقط یه دونه پسرعمم خوب خرج میکنه بقیه هرچی دیدم ک ...

مادر من چند تا ازفامیلاش تو کار طلا هستن.

خونه ی یکی از اون ثروتمنداش رفتیم ، دقیقا همون موقع گوجه گرون شده بود. باورت میشه سالاد بدون گوجه رو میز گذاشتن؟؟؟آب توی جای شربت سن ایچ گوشت یخی تو غذا و و شیرینی ارزون!!!

اونوقت قرار شد سه روز بعد اونا بیان خونه ما، مامان رفت از همون گوجه گرون خرید یه سالاد حسابی جلوشون گذاشت، کباب سفارش دادیم، برنجشو خودمون دم کرد‌یم. شکلات خارجی گرفتیم ریختیم تو شکلات خوری گذاشتیم رو میز، یه سینی های طلایی مد بود تو پارچ فرانسوی شربت ریختیم و با لیواناش که ست بود اوردیم. 

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

مادر من چند تا ازفامیلاش تو کار طلا هستن. خونه ی یکی از اون ثروتمنداش رفتیم ، دقیقا همون موقع گوجه ...

اره منم پولدار خیلی دیدم

یکی از یکی حسیس تر

به نظرم راه پولدار شدن همینه 

مام باید خسیس شیم

کاربری سال ۹۸🤍❤️لایکم نکن گل
2790
2778
2791
2779
2792