2777
2789

اینارو باید پرت کرد بیرون

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است.       میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:)                             اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:)              هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است.  میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش :) https://t.me/darkblue404 اینجا پر از حس خوبه واسه من 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین عزیزم با خودت روراست باش خودت میگی باید چیکار کرد که قطع رابطه نشه یعنی یجورایی هم میخوای توزندگیت باشن و هم نباشن خب عزیزم نمیشه اینجور آدما رو باید از زندگیت حذف کنی

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد . صحبت از پژمردن یک برگ نیست / وای جنگل را بیابان میکنند دست خون آلود را در پیش چشم خلق پنهان میکنند / هیچ حیوانی به حیوانی نمیدارد روا آنچه این نامردمان با جان انسان میکنند.... کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠

من یکی از اینا به تورم خورد بد جور ازش ضربه خوردم فقط بگم اینا آدمای بیکار و علافی هستن که سرگرمیشون حرفای خاله زنکیه و حرف میبرن و حرف میارن 

نخود تو دهنشون خیس نمیخوره به اینا هیچی نگو یا اگر میگی بدون همه جا پخش میشه

متاهل و مادر دو فرزند

ببین عزیزم با خودت روراست باش خودت میگی باید چیکار کرد که قطع رابطه نشه یعنی یجورایی هم میخوای توزند ...

اخه یه وقتایی این ادم های فضول جز اطرافیان و فامیل های نزدیک و واقعا نمیشه حذف کرد

اگه یکی که خیلی گیرهست ودرموردهمه سوراخ سونبه های زندگیت میپرسه یهوکونتوطرفش قنبل کن بگوعزیزم لطفاسرتوازاین سوراخ بکش بیرون بدجوری اذیتم میکنی .

بعدمیببنی دیگه تازنده هست طرفت نمیاد 

اخه یه وقتایی این ادم های فضول جز اطرافیان و فامیل های نزدیک و واقعا نمیشه حذف کرد

اگر میشه حذف کامل اگر نمیشه باید محدودشون کرد بهشون رو نداد و جواب سوالاشون رو نداد تا خودشون بفهمن فضولیه 

متاهل و مادر دو فرزند