2777
2789
عنوان

جاریم زنگ زد😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1955 بازدید | 45 پست
بابا منظورم اون نبود من چون روززن براپ کا وخرید خود جاریمن درجریان بود منم برای همین هم برای خودش به ...

خودتو بزار جای اون مثلا عوض اینکه شوهرت بگه نخریم پررو میشه خودش برا جاریت کادو بخره جاریتم بدون حجاب باشه جلو شوهرت چه حالی میشی؟

این جاری شما حتما خیلی خانمه که زنگ زده معذرت خواهی کرده حالا هر چند هم که مجبورش کرده باشن من بودم ...

همینو بگو 

اصلا درک نمیکنم حرفشو که گفته تازه وارد خانواده ماشدی آبجیمو ناراحت کردی غلط کردی😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه برادرشوهر احمقی که زنش اولویت اول زندگیش نیست و بخاطر بقیه دست رو خانمش بلند میکنه!!! من جای جاری ...

خب این به من مربوطه شوهرمن طرف من بود شوهراونم نباید اونکارومیکرد به من مربوط نیس که اون من ادم احساسی وزودرنجم به قران نه به کسی بدی کردم نه کسی رورنجوندم هما هم دوسم دارن من نمیخاستم ناراحتش کنم فقط خواستم اون ذهنیتی که ازمن داره ازبین بره خب اونم جلوی شوهرمنم بدون روسری باشه مادرشوهرم بهش گفته بود راحت باشین پیش هم 

خب این به من مربوطه شوهرمن طرف من بود شوهراونم نباید اونکارومیکرد به من مربوط نیس که اون من ادم احسا ...

کاری به روسری سر کردن ندارم شخصیه 

شوهرش جلو بقیه میخواسته کتکش بزنه این بده

خودتو بزار جای اون مثلا عوض اینکه شوهرت بگه نخریم پررو میشه خودش برا جاریت کادو بخره جاریتم بدون حجا ...

من مشکلی ندارم همه چیو حرف درنمیارم اون جلوشوهرم بی حجاب باشه عیبی نداره من با تونیک وسلوارگشادجلوشوهرشم بدون روسری فقط نه باهاش شوخی میکنم نه حدودودمو ازبین میبرم براش ناراحتم درسته ولی من اجازه نمیدم کسی بهم تهمت بزنه بازبونش بسوزونتم

اصلا چ دلیلی دارههی پسر مجرد ب شما کادو دادهه ؟؟؟ خداروشکر ما از این رسمای دلبری کردن نداریم 😏😏 ...

اگر شوهرم ذره ای مثل برادرشوهر اسی بود تا الان بلایی سرش میاوردم که خودش خودشو بکشه 

من الان اکر ببیینم شوهرم بجز سلام احپال پرسی با جاریم خرف زد از وسط نصفش میکنم 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
اصلا چ دلیلی دارههی پسر مجرد ب شما کادو دادهه ؟؟؟ خداروشکر ما از این رسمای دلبری کردن نداریم 😏😏 ...

اون موقع نامزدبودن مجرد نبودکه صیغه بودن 😐برادرشوهرم ازمن دوسال کوچیکه هرطوری دلتون میخادفکرکنید ولی من قصدی نداشتم

همینو بگو  اصلا درک نمیکنم حرفشو که گفته تازه وارد خانواده ماشدی آبجیمو ناراحت کردی غلط کردی😐

خیلی زور داره بخدا ینی بخدا اگه شوهرم بخواد همچین کاری رو بکنه هم اونو از وسط جرش میدم هم کسی که باعثش شده رو 😒

خیلی زور داره بخدا ینی بخدا اگه شوهرم بخواد همچین کاری رو بکنه هم اونو از وسط جرش میدم هم کسی ...

من فقط شوهرمو جر میدادم چون اون میخاریده قطعا😁 و وقتی ولش کنم برم دیگه برام مهم نیستن بقیه چون بقیه رو ترجیح داده🤦‍♂️

من لیسانسم عزیزم تندتایپ میکنم برای همین.دوما حرفات کاملااشتباهه ازاول گوش بده پس من سرم توکارخودم ب ...

ببین جاریت ویا هرکس دیگه خوشش نمیاد شوهرش ازاین کارا برای جاریش بکنه!خلاصه کلام اینکه برادرشوهرت خیلی بچه ویه احمق به تمام معناست 

وشماجاری خانوم باید قبول کنی رفتارای برادرشوهرت نسجیده س.جاریت باید میدونست چجوری شوهرشو جمع کنه که دیگه با شما رسمی رفتار کنه که متاسفانه جاریتم انگار کم سنه یا بی سیاسته وکارو خرابتر کرده!خلص وتمت!

من فقط شوهرمو جر میدادم چون اون میخاریده قطعا😁 و وقتی ولش کنم برم دیگه برام مهم نیستن بقیه چون بقیه ...

اهوم درست میگی شما این مساعل برمیگرده به شوهر ادم اگه اون پشت ادم باشه بقیه مهم نیستن