بچه هاتوتاپیک قبلی دعوای من وجاریموگفتم جاریم یکم پیش زنگ زدوازم معذرت خواهی کرد وگفت اعصابش خوردبوده منم گفتم من نیت بدی نداشتم اولا شوهرتو دوسال ازمن کوچیکه ومن اونوبه چشم برادرم مببینم ومطمین باش هیچ وقت نخاستم برای شوهرت دلبری کنم دوما چون همسرت روز زن برای من کادوخریده بود به عنوان خواهرش هم برای مادرش هم من منم براش کادوخریدم نمیدونستم بهت برمیخوره میدونستم نمیخریدم سوما من حوصله دعواودرگیری روندارم پس بی زحمت کشش نده اونم حرفی نزدوگفت فهمیدم ببخشید
عزیزم وقتی شما قبلا جلو برادر شوهرت روسری سر نمیکردی واسه چی همین که عقد کرد سرت میکنی شما حجاب قبل هودت رو داشته باش به کسیم ربطی نداره حال جاریتو درک میکنم وقتی شوهرش داشته به شوخی روسری از سرت برمیداشته حق داشته دلش عقده کرده بوده مساله اون کادو نبوده همون شوخی شما دوتا بوده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
اصلاهم اشتباه نبودمن کاراشتباهیی نکردم میخاست پارودمم نزاره من حتی فاصلموهم باهاش رعایت کردم بی عقل ...
تاپیکاتو خوندم چقدر غلط املایی داری؟سوادت چقدره؟
وبعد اینکه جاری پرحاشیه ای هستی اگه میخوای فاصلتو باهاش حفظ کنی باید با شوهرشم حفظ کنی ولی رفتار تو مثل مادر شوهراس میخوای برادر شوهرتو تو مشتت داشته باشی و ازطریق اون سرت تو زندگیشون باشه حرف یه چیزه رفتارت یه چیزی دیگه
من بودم کلا دیگه باهات حرف نمیزدم تا مدت ها با شوهرمم حرف نمیزدم تا به غلط کردن بیوفته
کارت خیلی اشتباه بودهه چرا کادو خریدی برای برادر شوهرت 😐😐😐 خودت بدونه روسری میری بعد جاریت با حج ...
بابا منظورم اون نبود من چون روززن براپ کا وخرید خود جاریمن درجریان بود منم برای همین هم برای خودش به تلافی روززن هم شوهرش خریدم هم کادوی عقدش اونم یه روسری سفید خوشگل عروس خیلیم گرون بودخاک تواون سرش کنن قدرندونس شوهراونم روززن واسه من شال خریده بود
تاپیکاتو خوندم چقدر غلط املایی داری؟سوادت چقدره؟ وبعد اینکه جاری پرحاشیه ای هستی اگه میخوای فاصلتو ...
من لیسانسم عزیزم تندتایپ میکنم برای همین.دوما حرفات کاملااشتباهه ازاول گوش بده پس من سرم توکارخودم بودتااینکه برادرشوهرم روز زن برام شال خرید گفت ازطرف من وهمسرمه منم همسرشوتوختم دیدم گفتم خوشبختم بابت هدیه ممنون گفت من اصلا خوشبخت نیستم ولی پشت سرمم حرف زده بود ولش کردم کاریش نداشتم گفتم شاید بخاطرهدیس بزارمنم برای اونابخرم ولی مثل اینکه اون ناراحت شد
شما همینجا گفتی خوب کردم شما که درس خونده هستی از اون بالاتر میتونستی بجای گریه کردن دستشو بگیری بگی و همین دلیلی که الان گفتی رو بهش بگی و موضوع همونجا تموم میشد نه اینجوری بحث بین زن و شوهر درست کنی
الان هم سعی کن با برادرشوهرت صمیمی نشی زیاد که دوباره بحثی بشه اون دخترم به امیدی امده تو زندگی برادرشوهرت
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
این جاری شما حتما خیلی خانمه که زنگ زده معذرت خواهی کرده حالا هر چند هم که مجبورش کرده باشن من بودم دیگه جاری که هیچ تف تو صورت اون شوهر بی غیرتم مینداختم و میرفتم پشت سرمم نگا نمیکردم تا اون باشه دیگه به خاطر یه زن دیگه سر من داد نزنه جلو جمع حتی اگه اشتباه ترین کار دنیا رو کرده باشم😒