2777
2789
عنوان

جدایی تو عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 38 پست
ترکیب سنتی و صنعتی بود

داری عجله میکنی 

از کجا معلوم نفر دومی خوش اخلاق باشه،خسیس نباشه ،خیانت کار نباشه ،دست بزن نداشته باشه 

فک کردی به اینجاهاش 

برو مشاوره 

یکم با خودت دو دوتا چهارتا کن 

نه پول،نه ماشین،نه مدرک ،نه بلند پروازی نه کمال طلبی هیچ کدوم تا وقتی که حال دلت پیش یکی دیگه خوش نباشه مهم نیست

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
ببین همه بی نقص نیستن شوهر منم نقص هایی داره تو رفتارش عقدم هستم ولی خب قابل حل شدنه یا قابل نادیده ...

مرسی از نظرت عزیزم 

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو*

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

داری عجله میکنی  از کجا معلوم نفر دومی خوش اخلاق باشه،خسیس نباشه ،خیانت کار نباشه ،دست بزن ندا ...

اخه میدونی چیه من اصن ب این فکر نمیکنم به اینکه بخوام نفر دومی رو وارد زندگیم بکنم یعنی باشه و نباه مهم نیست.

مرسی از راهنماییت عزیزم حرفات خیلی منطقیه 

دعا کن برام 

اخه میدونی چیه من اصن ب این فکر نمیکنم به اینکه بخوام نفر دومی رو وارد زندگیم بکنم یعنی باشه و نباه ...

ان شاالله همونی بشه که حال دلت باهاش خوبه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

عزیزم من نمیگم جدا شو اما باید جایی باشی که دلت خوش باشه

انگیزه داشته باشی

منم تو عقد دارم جدا میشم چون قشنگ پوکیده شدم تو این دو سال

بقیه خیلی حرف میزنن بهم و میترسوننم ولی مهم نیست

حال خودم مهمه

عزیزم من نمیگم جدا شو اما باید جایی باشی که دلت خوش باشه انگیزه داشته باشی منم تو عقد دارم جدا میش ...

موافقم با این دلخوشی ای که میگی😥

انشالله هر چیزی شد با خوبی و خوشی باشه برات

اخه میدونی چیه من اصن ب این فکر نمیکنم به اینکه بخوام نفر دومی رو وارد زندگیم بکنم یعنی باشه و نباه ...

ببین مهم خودتی 

از الان میگی دلم نیست 

پس فردا تضاد بیشتری باهاش پیدا میکنی 

علاقه خیای مهمه یه عمر زندگیه از الان مشکل داری توش،

آدم خوب زیاد هست سنتم که کمه 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
ببین مهم خودتی  از الان میگی دلم نیست  پس فردا تضاد بیشتری باهاش پیدا میکنی  علاقه ...

درسته واقعا‌حرفاتون رو قبول دارم

باورت میشه نمیدونم فقط حال دلم خوش نیست 

به نظرم نباید زود عقد میکردی باید نامزدی طولانی میکردی ک دچار این بحران نمیشدی

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.