2777
2789
عنوان

جدایی تو عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 38 پست
من بودم جدا نمی‌شدم. از کجا مطمئنی بعد از همسرت ایده‌آلت رو پیدا میکنی؟ همه آدما نقص دارن... 

مطمئن نیستم از این قضیه خودمم اتفاقا بهش فکر کردم خیلی زیادو تهش به این نتیجه رسیدم که مهم نیس اگر پیدا نشه خودم برای خودم زندگی میکنم

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو*

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب وقتی معیارت فرق داره و بلند پروازی عین من باید باشخص پولدار ازدواج میکردی

نه بلند پروازی من با پول حل نمیشه مشکل پول نیس درواقع 

هیچکس کامل نیست عزیزم باید ببینی چی رو میتونی تحمل کنی چی رو نه

شوهر من گذشته خیلییییی داغونی داشت اختلاف سنیمون هم زیاد بود ولی من به خاطر وضع مالیش و موقعیتش چشم بستم رو همه اینا الانم همه چی عالیه

عزیزم اونی ک همچین فکری داره ی ادمی بیاد ک ایشونو ب بلند پروازیاش برسونه در کل خودشم باید اون بالاها ...

نفهمیدم منظورتون چیه 

من دانشجو پزشکیم خودم یعنی کسیم نباشه من میتونم خودمو اوکی کنم با همون حقوق طرح و اولیه

یکی از اشناها با همین بلند پروازی ها توافقی جدا شد،دوباره دلش طاقت نیاورد ولی دیگه همسرش قبولش نمیکر ...

یهو ترسیدم با این پیام😓

نه بلند پروازی من با پول حل نمیشه مشکل پول نیس درواقع 

پس مشکلت چیه عزیزم

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

نفهمیدم منظورتون چیه  من دانشجو پزشکیم خودم یعنی کسیم نباشه من میتونم خودمو اوکی کنم با همون ح ...

همون عزیزم اگه پزشکی هستین خوب حق دارین مثلا بخاین با پزشک ازدواج کنید یا یکی ک تو کارش خیلی موفقه ولی اگه عقد هستین کاش این کار رو در مورد طرف مقابلتون نمیکردین همون اول نمیزاشتین سر بگیره

همون عزیزم اگه پزشکی هستین خوب حق دارین مثلا بخاین با پزشک ازدواج کنید یا یکی ک تو کارش خیلی موفقه و ...

اره شاید به همین قضیه فکر میکنم