2777
2789
عنوان

سوال

54 بازدید | 10 پست

سلام. دوست پسرم که چند سال باهاش بودم یهو ازدواج کرد. و من چند ماهه افسردگی گرفتم. حدود دو هفته خبری ازش نبود و وقتی بعد دو هفته زنگ زد گفت ازدواج کرده دنیا روی سرم خراب شد. حدود هشت نه سال با هم بودیم و یهو بی خبر ازدواج کرد. 

شمارشم عوض کرده. انقد وقیحه. الانم سه ماهه خبری نیست ازش. تا سه ماه بعد ازدواجش زنگ می زد. یهو قطع کرد. شبها قبل خواب گریه می کنم. یادش می افتم. شماره جدیدشو گیر آوردم. صد بار خواستم زنگ بزنم پیام بدم. ولی نزدم 

شما بودین چی کار می کردین؟ باید یه کاری کنم  بترسه

چقد پسرها بی احساسن. چقد آشغالند. چطور می تونن انقد راحت از این همه خاطره و احساس بگذرند‌؟؟؟ 

ولش کن اوندیگه برنمیگزده که اینکار فقط باعث میشه خودت بیشتر اذیت شی 

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالتو میفهمم.گریه های شبهاتو. برخداتوکل کن.ازش بخواه بهت آرامش بده.من بعدنمازهام باگریه ازش میخوام بهم آرامش بده وتوانایی اینکه نسبت ب رفتنش بی تفاوت باشم توهم ازخدابخواه کمکت کنه.دنیا دارمکافاته بحق علی چوبشو بخوره. توبهش نزنک خانمش ک گنای نداره.اونکه اصلا ازماجراخبر نداشته.پس زندگی اون خانمو خراب نکن. خداخودش تقاصتو میگیره ازش شک نکن.

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

حالتو میفهمم.گریه های شبهاتو. برخداتوکل کن.ازش بخواه بهت آرامش بده.من بعدنمازهام باگریه ازش میخوام ب ...

خدا هیچ کاری نمی کنه. همیشه کسانی که نامردی می کنن بیشتر خوش می گذره بهشون. خودم باید کاری کنم. 

خدا هیچ کاری نمی کنه. همیشه کسانی که نامردی می کنن بیشتر خوش می گذره بهشون. خودم باید کاری کنم.  ...

یه روزی یه جایی تقاص کارشو میده شک نکن.بخدا وعظمتش.شکایتش کن ب خدا وامام رضا.بقول محراب میگفت اون میخواستمش سپردمش ب امام رضا

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

یه روزی یه جایی تقاص کارشو میده شک نکن.بخدا وعظمتش.شکایتش کن ب خدا وامام رضا.بقول محراب میگفت اون می ...

پارسالم یه بار رفت. ولی بعد چهار ماه برگشت. البته اون موقع مجرد بود 

پارسال هم یه بار رفت ولی بعد چهار ماه برگشت. البته اون موقع مجرد بود 

الان فرق میکنه ازدواج کرده بچه بازی که نیست بخواد بگرده بعدم واقعا همچین آدمی بگرده باهاش میمونی؟

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..
پارسالم یه بار رفت. ولی بعد چهار ماه برگشت. البته اون موقع مجرد بود 

بسپارش ب خدا.وامام رضا

الان فرق میکنه ازدواج کرده بچه بازی که نیست بخواد بگرده بعدم واقعا همچین آدمی بگرده باهاش میمونی؟

نه.از این اعصابم خورده که حتی خداحافظی نکرد