2777
2789

یکی از فامیلامون دماغشو عمل کرده دیگه باهامون صمیمی نیست و حرف نمیزنه و یهو خودشو گرفته این به کنار

چند کلمه‌ای هم که حرف میزنه همش داره میگه همه نگام میکنن و چشمم میزنن و واسه همین و ان یکاد بسته گردنم و این حرفا

خیلی هم قشنگ نشده ها

فکر کنم نگاه میکنن بیشتر واسه اینکه ببینن کار دکتر چطور بوده یا نمیدونم...

لجم میگیره ازش حس بد میگیرم اصلا دوست ندارم قیافشو ببینم و‌پای این چرندیاتش بشینم

✓ عجب سمیــــــــــــــــــــــــی😂😂😂😂

خود را ضعیف و کم ندادن 💕 تنها در این عالم ندان☆                         تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکن ⛔                بر روی بوم زندگی 👩🏻‍🎨هر چیز میخواهی بکش🌱                     زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔                  تصویر اگر زیبا نبود💔  نقاش خوبی نیستی 😔                           از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔                             خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻‍♂️                      پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا که عمل میکنن قیافه میگیرن باید گفت خدایی اگه قیافه داشتین که عمل نمیکردین😂😂😂

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️