2777
2789
عنوان

رسم شب عید🍎🧄🥃🪴🥔🐟⏰️🕯🌾🥣

| مشاهده متن کامل بحث + 1624 بازدید | 86 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خب اصولا روزه هم نمیگرفتیم ۱۳ بدر ولی امسال استثناست برامون

کلا امسال و تا دو سال دیگه همه چی به هم میریزه چون ماه رمضون سه سال طول میکشه تا از عید خارج بشه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

یه سال عید خونه مادر بزرگم بودیم شهرستان بعد ساعت یک شب سال تحویل بود مهمونا که رفتن ما شبو اونجا میخوابیدیم مامانم سرش درد میکرد رفت رو تخت مامان بزرگم خوابید

ما نشسته بودیم فیلم میدیدم که یهو از حیاط یه گربه دوید از جلومون رفت پذیرایی ظرف اجیلو انداخت پایَش شکست

بعد مام که ترسیده بودیم پشتش دوید تو پذیرایی که بیشتر کثیف کاری نکنه بعد این گربه هع ترسید دوید رفت رو مامانم که خواب بود مام پشتش

حالا مامانم فکر کرده داداشمه 😂🤦🏼‍♀️

هعی فحش پدر میداد بهش

از اونورم مامانم خیلی جلوشون حفظ ظاهر میکنه فکر کن مامان بزرگم همه رو شنید

خلاصه این گربه بدبخت ترسید دوید رفت طبقه ی بالا منو داداشمو بابامو مامان بزرگمم پشتش با چوبو دمپایی تفنگ اب پاش دویدیم

بعد از کلی گشتن تو لاهاف تشکا پیداش کردیم بدبختو خیس ابش کردیم مامان بزرگم اومد با دمپایی بزنتش از بالای پله ها مستقیم پرید پایین فرار کرد

بعدش بیچاره مامان بزرگم مجبور شد ملافحارو دراره بشوره بعدا که واسه مامانم تعریف کردیم چیشده باز کلی فحشمون داد😂🤦🏼‍♀️

من تو مذهبی ترین کشور جهان کافر شدم. این سرزمین برام سودی نداشت ، ولی میزنم براش سَر ، زمین... .
رسم خاصی نداریم همون سبزی پلو با ماهی میخوریم و تمام😅 یادش به خیر همیشه خونه بابابزرگم جمع میشدیم ...

اره ماهم خونه مادربزرگ....افسوس ک روابط خوب و پایدار نیس