2777
2789
عنوان

رسم شب عید🍎🧄🥃🪴🥔🐟⏰️🕯🌾🥣

| مشاهده متن کامل بحث + 1624 بازدید | 86 پست

۸ سالی هست تنهاییم تو غربت البته داخل ایرانیم ولی دور از خانواده ها 

رسمی هم نداریم ی هفتسین کوچیک میذارم و تموم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ک از عید و این رسم رسوماش بدم میاد واقعا خوشحالم ک ماه رمضونه😃

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
۱۳ بدرو که میشه بعد افطارم رفت

۱۳ به در اصولا صبح تا عصره نه شب تا صبح😁

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

رسم خاصی نداریم

شام میریم خونه مادرشوهر

ناهارم میریم خونه بابام همه رسم دارن اون روز آش جو میذارن 

۱۳ بدرم اگه خانواده شوهرم نرن ما هم نمیریم بعد از ظهر میریم بیرون البته ما هم کسی روزه نمیگیره به غیر دو تا جاریا و مادرشوهرم 

یک سال رو میشه فاکتور گرفت    

سه سال

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

کاش روزه گرفتن یا نگرفتن واقعا شخصی بود، هر دو طرف بهم گیر میدن، من خودم روزه میگیرم ولی ماه رمضون که میشه خیلیا هی میان میگن با گشنگی کشیدن حال فقرا رو درک نمیکنید،یا به جای این کارا گرسنه هارو سیر کنید یا موضاعات دیگه...متاسفانه احترام به اعتقادات یه شعاره فقط تو جامعه عملی نمیشه!(ببخشید استارتر) 

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو🌱✨

ما یبار با خونواده من و خاله هام و داییم اینا همگیمیریم سیزده بدر معمولا دوازدهم میریم یبارم با خونواده شوهرم روز خود سیزده ، حالا چون امسال ماه رمضونه شاید طرف ما نرن بیرون چون اکثرا روزه میگیرن اما خونواده شوترم نمبگیرن پس میریم