راستی امسال که ۱۳ بدر تو ماه رمضونه بیرون میرید؟ما به احتمال زیاد میریم چون روزه نمیگیریم(روزه نگرفتن یه دلیل شخصیه لطفا راجب این موضوع باهم بحث نکنید)
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
کاش روزه گرفتن یا نگرفتن واقعا شخصی بود، هر دو طرف بهم گیر میدن، من خودم روزه میگیرم ولی ماه رمضون که میشه خیلیا هی میان میگن با گشنگی کشیدن حال فقرا رو درک نمیکنید،یا به جای این کارا گرسنه هارو سیر کنید یا موضاعات دیگه...متاسفانه احترام به اعتقادات یه شعاره فقط تو جامعه عملی نمیشه!(ببخشید استارتر)
ما یبار با خونواده من و خاله هام و داییم اینا همگیمیریم سیزده بدر معمولا دوازدهم میریم یبارم با خونواده شوهرم روز خود سیزده ، حالا چون امسال ماه رمضونه شاید طرف ما نرن بیرون چون اکثرا روزه میگیرن اما خونواده شوترم نمبگیرن پس میریم