2777
2789

این معدل برا دوازدهم اوکیه نه نهم

🌱☕        شازده‌کوچولو پرسید دوست داشتنو میخوای ببری توگور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟ روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم ؛شازده‌کوچولو گفت مگه میشه؟ روباه گفت:آره همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هرجا دنبالشون میگردم پیداشون نمیکنم :)                                               کاربر ۹۹ و فراموشی رمز ورود🥲       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تلاشتو بیشتر کن معدلت کمتر از ۱۹نشه

گاهی شما همونی باشید که از گوش دادن به بقیه خسته نمیشه،همونی که وقتی همه عصبانی هستن با آرامش لبخند میزنه،همونی که میگه دنیا که به آخر نرسیده رفیق درست میشه،همونی که تو اوج خستگیِ خودش دست کسی رو ول نمیکنه،همونی که بدی‌ها رو میبینه ولی خوبی‌ها رو یادآوری میکنه - سخته ولی قشنگه!☁️✨

عذرمیخام ک اینو میگم معدل هر ۳سال راهنماییم ۲۰خالص بود الان ک یازدهمم بالای ۱۹نمیاد

بیشتر تلاش کن دبیرستان اوضاع خیلیییی خراب و دور از تصورهه

شد،شد،نشد موهامو شرابی میکنم لنز یخی ام میگیرم میرم خارج😒والا😒خوشبختی من همون انتخابیه که خدا برام کنار گذاشته،تلاشمو میکنم ولی نگران بعدش نیستم😎❤😍به شدتتتت اعتقاد به ایه ی دلبرانه ی (ان مع عسر یسرااا)😍 عشق من،دلبرمن،خدای من یبار معجزه تو دیدم به معجزه ها و یهویی حال خوب کردنات ایمان دارم،من که هیچییی نیستم در مقابلت تو همه چیز منی تو بینهایت منی،تو بی نیاز منی،من گداااام  من نیازمندم من کوچیکم من الکترونم در مقابل تو... تویی که همه چیزییی تویی که اینقدرررر بزرگیییی که من بدون تو نمیتونم ساده ترین کار رو بکنم لطفا به منی که هیچی نیستم و هیچ توانی ندارم نگاه کن... چیزی رو برام انتخاب کن که برای بنده های خوبت انتخاب میکنی...حالمو مثل حال بنده های خاصت کن...میدونم که میدونی و نیاز نیس بگم اما تکرارش حال خودمو خوب میکنه.... لیلی من یادت نره که بندت عاشقتههه دخترک_شاد_به گفته بعضیا_مغرور🙃❤...تاپیک سم زدین یا دیدین ازاین تایپکا🤢تگم کنید ۵تومن میدم😁*محکوم به موفقیت و استقلال🥂😎سلامتی روزی که همه بروبچ نینی سایتو شام بدم (شیرینی رسیدن به ارزوهام)😁�🍷
عذرمیخام ک اینو میگم معدل هر ۳سال راهنماییم ۲۰خالص بود الان ک یازدهمم بالای ۱۹نمیاد بیشتر تلاش کن د ...

من راهنمایی معدلم ۱۶ بود دبیرستان شد ۱۹ خورده ای من برعکسم فکرکنم

خدایا دستمو ول نکن 💙
من راهنمایی معدلم ۱۶ بود دبیرستان شد ۱۹ خورده ای من برعکسم فکرکنم

حتما مدرسه راهنماییت از نظر سطح خیلیی بالاتراز دبیرستانت بود

یا اینکه الان رشتت فنی یا ادبیاته

شد،شد،نشد موهامو شرابی میکنم لنز یخی ام میگیرم میرم خارج😒والا😒خوشبختی من همون انتخابیه که خدا برام کنار گذاشته،تلاشمو میکنم ولی نگران بعدش نیستم😎❤😍به شدتتتت اعتقاد به ایه ی دلبرانه ی (ان مع عسر یسرااا)😍 عشق من،دلبرمن،خدای من یبار معجزه تو دیدم به معجزه ها و یهویی حال خوب کردنات ایمان دارم،من که هیچییی نیستم در مقابلت تو همه چیز منی تو بینهایت منی،تو بی نیاز منی،من گداااام  من نیازمندم من کوچیکم من الکترونم در مقابل تو... تویی که همه چیزییی تویی که اینقدرررر بزرگیییی که من بدون تو نمیتونم ساده ترین کار رو بکنم لطفا به منی که هیچی نیستم و هیچ توانی ندارم نگاه کن... چیزی رو برام انتخاب کن که برای بنده های خوبت انتخاب میکنی...حالمو مثل حال بنده های خاصت کن...میدونم که میدونی و نیاز نیس بگم اما تکرارش حال خودمو خوب میکنه.... لیلی من یادت نره که بندت عاشقتههه دخترک_شاد_به گفته بعضیا_مغرور🙃❤...تاپیک سم زدین یا دیدین ازاین تایپکا🤢تگم کنید ۵تومن میدم😁*محکوم به موفقیت و استقلال🥂😎سلامتی روزی که همه بروبچ نینی سایتو شام بدم (شیرینی رسیدن به ارزوهام)😁�🍷
عذرمیخام ک اینو میگم معدل هر ۳سال راهنماییم ۲۰خالص بود الان ک یازدهمم بالای ۱۹نمیاد بیشتر تلاش کن د ...

بیا به دانشگاه تو رشته های تاپ ابر خرخونا میشن ۱۵ و ۱۶به زور😖😖

♡~God knows the best
بیا به دانشگاه تو رشته های تاپ ابر خرخونا میشن ۱۵ و ۱۶به زور😖😖

اوم ولی دانشگاه فرق میکنه

پاس بشی کافیه

داش مدرسه ما معدل زیر۱۸اخراجه

زیر۱۹تعهد😂اشتباه محضههه تیزهوشااان

اوم ولی دانشگاه فرق میکنه پاس بشی کافیه داش مدرسه ما معدل زیر۱۸اخراجه زیر۱۹تعهد😂اشتباه محضههه تی ...

من معدلم ۱۴ شد

تیزهوشانم هستم 

چی میگی🫤

آری ان روز چو میرفت کسی،داشتم آمدنش را باور                    من نمی دانستم معنی هرگز را،تو چرا بازنگشتی دیگر؟

دوست عزیز واقعیت اینکه معدل خوبی نیست

برای ترم دوم بیشتر تلاش کن 

معدل بالای هجده برای دهم به بعد خیلی خوبه اما وقتی می‌شه تو نهم به راحتی معدل بیست گرفت به هجده قانع نشو 

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار //  در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بی‌برقی، هوای آلوده و بیماری قلبی...