2777
2789

پرستارم

دهانه رحمت از چندجهت بررسی شده، ۳خط پایینصفحه تشخیص هایی که محتمله رو برای دکترت نوشته.درساعت۲ و ۳ عفونت دهانه رحم هست و درساعت ۶ اندکی و مقداربسیار کمی دیسپلازی.

دیسپلازی یعنی رشد غیرطبیعی سلول و ازدیادش بدون روند طبیعی

بنظرم حساس باش و براس ساعت۶ بررسیهای دقیق تر از کولپوسکوپی انجام بده

منظور متن از ساعت:دهانه رحم که دایره اس رو یه ساعت فرض کن .ببین وقتی ساعت ۲هست کجا رو نشون میده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خوبی ؟؟؟ 🥺 

سرطان از تکثیر یا تولید مثل بیش از حد سلول به وجود میاد داخل آزمایشت گفته شده سلول هات بیش از حد دارن تکثیر میشن بااااید حتما بررسی کنی پیش پزشک 

پزشکا یک سری اصطلاحاتی دارن که اینجا اصطلاح ساعت رو مطرح کرده چرا چونکه شکلش تقریبا شبیه به ی دایره میمونه و با خوندن آزمایشت پزشک می‌فهمه که کدوم قسمت ها از دهانه رحم تو درگیر کرده هرچه سریع تر بررسی بشه بهتره 

من دانشجوی دندونم ولی یک سری ترم اول دروس پیوسته با پزشکی رو باید پاس میکردیم و ی سری اطلاعاتی دارم در این باره 

باکره ای ؟ ( برای روند درمان میپرسم )

دختر قشنگی که داری امضامو می خونی وقار متانت و مستقل بودن مهمترین دارایی یک دختره پس وقار خودتو حفظ کن منظورم از وقار چادر سر کردن نیست نجابت درونی داشتنه و هیچوقت هیچ مردی سوار بر اسب سفید نمیاد پس خودت زندگیتو بساز ❤️   دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم… قله ای که چند بار فتح شود بی شک به تفریح گاه عمومی تبدیل می شود مواظب دلت باش ..  شاید خیلی وقتا جواب دندون شکن داشتم ولی سکوت کردم چون خودمو موظف میدونم دل نشکنم شب باش در پوشش خطای آدما ... زمین باش در فروتنی خورشید باش در دوستی و کوه باش درهنگام خشم و غصب رود باش در سخاوت و یاری به دیگران ...  یادت باشه حرف های ناگفته رو میشه گفت ولی حرفای گفته رو نمیشه پس گرفت ...  من تنهام درسته ولی تنهایی مو به بودن با آدمایی که بویی از انسانیت نبردن ترجیح میدم ... تجربه ها تو را عاقل تر میکنند ...  و درس های زندگی مارا پخته تر پس از شکست و سختی نترس که کل زندگی تشکیل شده از شکست ها و سختی ها ... 
سلام خوبی ؟؟؟ 🥺  سرطان از تکثیر یا تولید مثل بیش از حد سلول به وجود میاد داخل آزمایشت گفته شد ...

سلام دوست عزیز و مهربونم .بینهایا ازت ممنونم بابت راهنماییت عزیزم .خیر ببینی عزیز  دلم .ببخش گوشیم خراب شد نشد اون موقع جواب بدم و ازت تشکر کنم. دوباره ممنونم مهربون