2777
2789
عنوان

قرص بارداری

86 بازدید | 6 پست

خانما من برای عید می خوام یه سفر دو هفته ای برم و برام خیلی مهم که تو این سفر پریود نشم. چون قراره برای اولین بار قراره برم کیش و دوست دارم تو دریا شنا کنم و از امکانات هتل ساحلی کیش استفاده کنم  به نظرتون قرص ال دی استفاده کنم خیلی بدنم به هم میریزه 

باید بری دکتر آمپول بزنی زود تر پریود بشی

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

کاپ بزار به جای قرص خوردن

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

این که ترسناک تره    

کجا ترسناک زود تر میشی زمانش جا به جا میشه

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
کجا ترسناک زود تر میشی زمانش جا به جا میشه

آخه بدن من خیلی ری اکت های شدید به هر چیز جدیدی نشون میده معمولا  میترسم آرزوی هتل ساحلی کیش تو دلم بمونه و نتونم نهایت استفاده رو ازش بکنم