2777
2789
الهی عزیزم منم 4تیر حال الان تو رو داشتم الان 38هفتم از ته دل دعا میکنم بدون هیچ مشکلی ب الان من ...

قربونت برم ایشالا شماعم نی نیتو صحیح و سالم بغل بگیری 

سلام مرغ مادر.....ورودتوبه به گروه مرغای جوجه دارتبریک میگم.امیدوارم خدابهت یه جوجه عالی بده که وقتی کوچیکه توزیربالهات بگیریش وقتی بزرگ شدوتوپیروفرتوت شدی اون توروزیربالهاش بگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه عزیزم علاعم بارداریت چی بود

فداتشم

ی هفته پیش لک لانه گزینی دیدم بعد رابطه اما گفتم حتما زخم رحم دارم یکم تو نافم درد میکرد و زیر دلم خیلی خفیف و نوک سینم درد میکرد بیشتر از قبل  کلا فک میکردم علائم پریودیه تااینکه ۴ روز گذشت از موعدم و امروز تست زدم 

فداتشم ی هفته پیش لک لانه گزینی دیدم بعد رابطه اما گفتم حتما زخم رحم دارم یکم تو نافم درد میکرد و ز ...

کمر درد هم داشتی 

میشه واسه بچه دار شدنم نفری یه صلوات بفرستید😭خدایا قول میدم مادر خوبی باشم منم لایق مادر بودن بدون🥺
کلا کمر درد دارم بخاطر دیسک ولی اینگتر این دفه کمر دردم فرق داش بیشتر شده بود 

منم گودی کمردم درد میکنه اونجایی که بالای باستن میشع مال تو کجاش درد میکرد؟ 

میشه واسه بچه دار شدنم نفری یه صلوات بفرستید😭خدایا قول میدم مادر خوبی باشم منم لایق مادر بودن بدون🥺
من همون قسمت گودی و پهلوهام یکم

همسرم بخاطر جهشش ضعیفش الان 4 ماهه دارع قرص میخوره واسم دعا کن این ماه حامله باشم

همسرم بخاطر جهشش ضعیفش الان 4 ماهه دارع قرص میخوره واسم دعا کن این ماه حامله باشم

دعا میکنم برات ازته دلم انشالله این ماه خبر بارداریتو بدی ب همسرت