2777
2789
عنوان

تخمک گذاری

462 بازدید | 14 پست

سلام

من در حال اقدام بارداری هستم و دیروز که روزتخمک گذاریم بود رابطه داشتم،از امروز صبح هرچند دقیقه درد پریودی دارم و یه لخته نواری شکل هم موقع ادرار از من دفع شد،یکی دوتا لکه هم دارم

گیج شدم که الان پریود شدم یا خونریزی تخمک گذاریه،اخه من هیچوقت روز تخمک گذاری خونریزی یا لکه بینی نداشتم!!!

قرص اوابوست و دوفاستون هم میخورم

سلام من هم درحال اقدام هستم امابعدازتموم شدن پریودم یک روزدرمیون رابطه داشتم از۱۵ بهمن تاحالا لکه بینی دارم با یکم رگه خون نمیدونم دوباره میخواپریود بشم یا تخمک گذاریه الانم موقع پریودم نیست ۳۰ قراره پریودبشم . اگ کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام من هم درحال اقدام هستم امابعدازتموم شدن پریودم یک روزدرمیون رابطه داشتم از۱۵ بهمن تاحالا لکه بی ...

سلام عزیزم منم این ماه که برای بارداری هم اقدام میکردم قشنگ موقع تخمک گذاریم پری شدم دوروز پری بودم بعدم دوروز لخته ای میومد و بعدازاونم تاالان دلدرد های خیلی بدی دارم که واقعا اذیتم میکنه.الانم چهار روزه عقب انداختم و نمیدونم که حامله شدم یا نه

سلام عزیزم منم این ماه که برای بارداری هم اقدام میکردم قشنگ موقع تخمک گذاریم پری شدم دوروز پری بودم ...

بنظرتون بی بی چک رو چه موقع استفاده کنم که قشنگ نشون بده

سلام عزیزم منم این ماه که برای بارداری هم اقدام میکردم قشنگ موقع تخمک گذاریم پری شدم دوروز پری بودم ...

انشالله ک بارداری من همش لکه بینی باید بمونم تا۳۰ ببینم پری میشم یانه 😔

اما سینه هام بعضی روزا حالت عادی دارن بعضی اوقات اینقدر حالت ورم دارن انگار شیر داخلشونه و درد شدید دارن هیچوقت اینطور نبودم یعنی سینه دردداشتم امانه به این شدت 

من که پریود شدم بعد از ۳ روز لکه بینی،با درد وحشتنااااااک و خونریزی خیلی شدید

سلام من هم درحال اقدام هستم امابعدازتموم شدن پریودم یک روزدرمیون رابطه داشتم از۱۵ بهمن تاحالا لکه بی ...

انشالا که بارداری،من این ماه قرص دوفاستون خوردم و قاعدتا با خوردن این قرص نباید پریود میشدم ،برام عجیبه چرا پریود شدم.خیلی درد دارم

سلام دوستان پریودم ۵ فروردین تموم شده الان دوباره لکه بینی دارم میدونم باردارنیستم . برای درمان لکه بینی چه دارویی استفاده کنم اگ کسی تجربه داره لطفا راهنمایی کنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز