2777
2789
عنوان

دوست بی معرفت

207 بازدید | 9 پست

من ی دوستی داشتم که خیلی برایش ارزش قایل بودم همیشه دوست داشتم از دستش ندم, از دوستی مون مراقبت می کردم، اما بعد ی مدت دوستی، حس میکنم از من لجش میگیره، دوست داره منو کوچیک کنه و خودشو بزرگ کنه، حرمت منو می شکنه، بهترین واکنش چیه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهترین واکنش بی تفاوتیِ

اصلا به خودت نگیر تا وقتی که مستقیم بهت اشاره کرد

و حس کردی ضایه منظورش تویی .

اونوقت بازم ایگنورش کن

تخریبش تضمینی

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

به احترام خودم عین زباله مچالش میکردم مینداختمش دور

این سایت جز تلف کردن وقت و عمرو اینترنتتون هیچکار دیگه ای براتون نمیکنه ...خودمم کم کم میخام برم 💔😐 میدونی بی ارزشی اطرافیانم کی برام ثابت شد؟زمانی که سگ ۱۰تومنی ارزشش برام از قیمت ادم تو دارک وب که ۲۰میلیارده برام بیشتر شد.....تازه تو از ۲۰میلیاردم یا شایدم بیشتر بارزشی اینو یادت نره 😉 خشونت علیه #زنان همیشه یه چشم کبود و دندون شکسته و خلاصه دهن پر خون نیست بابا گاهی وقتا اون اضطراب کوفتیه ک تو جون زن گذاشتن که فکر میکنه باید لاغر تر مهربون تر خوشکل تر #باکره تر خانه دار تر باشه تا خودشنباشه تا برای یه مرد کافی باشه 💔 اره همون نقابی ک تو صورت همه #زنان گذاشتن ازدواج مایه بدبختی و بزرگترین خشونت علیه یه زنه میدونی چرا؟! کدوم مردیه ک برده جنسی شبانه روزی داره بدش میاد کدومشون از کیسه بوکس مفتکی اشپز خدمتکار خیاط ودستگاه جوجه کشی بدش میاد؟ :) #نه.به.ازدواج.با.مرد.ایرانی. #نعلت.بر.زن.ستیزان 

پایان دوستی .

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸

باهاش سردبرخوردکن طوری که متوجه بشه علت برخوردت چیه.اگرم ازاون مغروراست که به روی خودش نمیاره وبخودش نمیادقطععععع رابطه.انقددوستای بهترباآدمایی بهترتوی مرورزمان واردزندگیت بشن که جنبه احتراموولیاقت دوست بودنوداشته باشن که ازت سؤاستفاده نکنن که اینواصلادیگه یادتم نیادگلم