2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 55 پست
مامانم هی از اونور میگه چی شد لوستر خریدی یا نه

برای همین استرس گرفتی ، ایندفعه مامانت گفت بهش بگو خودت لطفا بخر برام حالا که انقدر نگرانی . چون اینجوری که میگی یه مقداری از جهیزیه رو همسرت خودش گرفته ، به جایی برنمیخوره لوستر رو مامانت اینا بگیرن . شاید بنده خدا دستش خالیه شوهرت فعلا

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
آره اینم هست ولی میتونی پیجای شهر خودتون رو بگردی حضوری بری ببینیشون آره شاید هوای همدیگرو داشته با ...

اره دقیقا،  والا من یه سری سیلور گرفتم یه سری سفید 🤣🤣 قاطی شد دو تا رنگ با هم یخچال و لباسشویی و آب میوه گیریم سفیده بقیه سیلوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای همین استرس گرفتی ، ایندفعه مامانت گفت بهش بگو خودت لطفا بخر برام حالا که انقدر نگرانی . چون این ...

مامانم فقط استرس میده پریروز کارگزاران اومده بود  خورد به میز یه خط خیلی کوچیک افتاد بغل پایین میز حالا مامانم هی میگه عوضش کن یوقت فکر نکنن دست دومه

اره دقیقا،  والا من یه سری سیلور گرفتم یه سری سفید 🤣🤣 قاطی شد دو تا رنگ با هم یخچال و لباسشوی ...

سفید خیلی شیکه ولی میترسم بعد از مدتی زرد بشه

اسمگم خیلی خوشگله ولی خیلی گرونن😐

🐈‍⬛
ینی بر اثر حرارت زرد نمیشه؟ مشکی هم قشنگه ولی احساس میکنم برای عروس مناسب نیست

جفتش شیکه من ولی به کیفیت جنسش توجه کردم رنگ برام مهم نبود برا همین یه سری سفید شد یه سری مشکی 😄 ولی خوب ساید به نظرم همون سفید جلوه بیشتری داره

مامانم فقط استرس میده پریروز کارگزاران اومده بود  خورد به میز یه خط خیلی کوچیک افتاد بغل پایین ...

عزیزم راه حلش اینه که هر ایرادی گرفت خیلی محترمانه بهش بگی لطفا خودت انجامش بده ، فلان چیز رو گفت بخر بگو خودت لطفا بخر برام . اگه هم گفت به من چه ربطی داره بگو پس اگه به خودم ربط داره لطفا بذارش به عهده خودم و شوهرم

همین الان باید جلوی دخالت اطرافیان رو بگیری ، بهشون نشون بدی که زندگیت دیگه مستقله . فکر نکن فقط قضیه جهیزیه هست و بعدش تموم میشه ، سر هر چیزی برای همیشه دخالت میکنن و باعث میشه لحظه هایی که باید خوشحال باشی و لذت ببری از زندگیت همش با استرس و ناراحتی و دلخوری بگذره

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم