2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۵ سالمه 

من بزرگترم✌️🤣🤣

۲۰سالم شروع میشه امسال

میشه برام صلوات بفرسی یه خونه دورتر از مادرشوهر بگیریم😔                                                                               خواننده خاموش دوساله✌️
😂😂 ها فکر کردم پروفایلمو میگی 

من خودم از آرمیا خوشم میاد

بی تی اس دوست دارم هرجا بشینم نگا میکنم از بپر بپراشون خوشم‌میاد😍🤣

خودم یه مامانم🤣توراهی دارما😍🤣🤣

میشه برام صلوات بفرسی یه خونه دورتر از مادرشوهر بگیریم😔                                                                               خواننده خاموش دوساله✌️
تولدمون مبارک💜🎤

مبارک مبارک تولدمون مباررررک😍

من خودم از آرمیا خوشم میاد بی تی اس دوست دارم هرجا بشینم نگا میکنم از بپر بپراشون خوشم‌میاد😍🤣 خو ...

🤓🥂💜 

بچه تو باید ارمی کنی خب؟ 😂😂 باید نسل فن بویا رو ادامه بدیم😂

باکس قهوه: 

موکاپات 

فرنچ پرس

قهوه 

دو تا کاپ 

شکلات

خرس ده سانتی 

قاب عکس کوچولو 

هر "پرهیزکاری" گذشته ای داردو هر "گناه کاری" آینده ای!پس قضاوت نکن ...میدانم اگر: قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد. تا به من ثابت کند. در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش " و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان" #داستایوفسکی
نه تهرانيم هر دو  نميدونم برا چي باهام رل زده

جدی 

مال منم من بیشتر میگم

ولی بچه ام برای ولنتاین از یه ماه پیش کادو گرفته چند روز پیش دعوامون شد تیکه انداختم گفت باورت نمیشه بفرستم در خونتون😢

دلم میخواد دلشو بدست بیارم خیلی اذیتش میکنم