2777
عنوان

لطفابیاین کمک

76 بازدید | 5 پست

حالم بده 10روزه پریودم من 15روزپیش قرص اورژانسی خوردم بعدش دوروزلکه بینی دیدم بعداون قطع شدقبل اون هم دوماه پریودیم طولانی میشدرفتم دکترقرص ال دی دادازروز5خوردم تاالان حالااین ماه 10روزه پریودم وحالم واقعابده هم کمردردهم خونریزی شدیددارم نمیدونم چیکارکنم به نظرتون قرص ال دی نخورم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ولی تخمدانم تنبله فکرکنم تاپیک قبلی روببینی میفهمی به نظرت چیکارکنم پریودیم قطع بشه قرص ال دی نخو ...

خب همون تنبلیه عزیزم منم خودم تخمدانم خفیف پلی کیستیکه دوهفته خونریزی شدید داشتم پارسال ٱخرش با ترانگزامیک اسید قطع شد

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊
خب همون تنبلیه عزیزم منم خودم تخمدانم خفیف پلی کیستیکه دوهفته خونریزی شدید داشتم پارسال ٱخرش با تران ...

اهابه نظرت قرص ال دی رو بخورم ادامشوتاقطع شه یادیگ نخورم؟ ببخشیدبعدتواین دوران نمیشه دخول داشت از10روزبیشترباشه حیض نباشه استحاظه هست میگن ازلحاظ شرعی مشکل نداره آیاازلحاظ پزشکیم مشکل نداره؟

اهابه نظرت قرص ال دی رو بخورم ادامشوتاقطع شه یادیگ نخورم؟ ببخشیدبعدتواین دوران نمیشه دخول داشت از10ر ...

بنظر من که نباشه بهتره ولی این سوالو ازکسی بپرس که اطلاعاتشو داره از نظر شرعی اگرم میخوای قرص جلوگیری بخوری روکین بهتره عزیزم 

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊