2777
2789
عنوان

درمان گرفتگی صدا

2011 بازدید | 11 پست

یک هفته اس سرما خوردم ۳ بار دکتر رفتم صدام اصلا بالا نمیاد،عفونت شدید کرده گوش و حلق ام انتی بیوتیک  میخورم ، راهکاری هست که صدام باز بشه

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن
منم همین جوریم  آب لیمو عسل ، قرقره ی آب نمک ، شکر تیغال ، چهار تخمه ، دمنوش بادام کوهی و هر ع ...

چند روزه  اینطورین؟ ؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من عطاری رفتم بهم گفت نشاسته بارهنگ دانه ی به ۴تخم و شکر تیغار رو باهم مخلوط کن خوب میشی منم اینکارو کردم خداییش خوب شدم صدام عین خروس شده بود😁😁

ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....
من عطاری رفتم بهم گفت نشاسته بارهنگ دانه ی به ۴تخم و شکر تیغار رو باهم مخلوط کن خوب میشی منم اینکارو ...

بارهنگ دانه چیه؟ من فقط نشاسته دارم

برم عطاری بگم  چی؟

بارهنگ دانه چیه؟ من فقط نشاسته دارم برم عطاری بگم  چی؟

برو عطاری بهت میده خودش .ولی شربت سالبوتامول هم خوبه 

شیر گرم و اویشنم خوبه

ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....

لیموشیرین بذار توی آب تا ربع ساعت بجوشه. بعد درش بیار آبشو بگیر و بخور. تاج خروسم خوبه