2777
2789
عنوان

شوهرم یا من

1690 بازدید | 64 پست

سلام🌺

نظر شما به نظر من نزدیک‌تره یا شوهرم؟

من توی شبکه‌های اجتماعی فعالم و به وقتایی یه عکس تولدی ، سفری چیزی پست می‌کنم😅 ولی همسرم کلا اینستا نداره و توی تلگرام و واتس‌اپ هم نه عکس پروفایل میذاره و نه حتی آیدی داره

از طرفی همسرم میگه وقتی یه کار خیری میکنی نمیخواد جار بزنی ولی من میگم میشه با گفتنش دیگران رو هم دعوت کنی

یا در مورد بیرون رفتن هم اون بیشتر به طبیعتگردی و رستوران علاقه داره ولی من به همه چیز علاقه دارم به غیر از این‌ها

یا میگه آدم نباید هرکسی ر‌و به حریم خونه ‌و زندگیش راه بده اما من مجرد که بودم همیشه یا مهمونی بودم سا مهمون داشتم و حتی چندتا از دوستام کلید خونه‌ام رو هم داشتن😅

یا حتی درباره کار کردن هم اون خیلی جدیه و سر ساعت و روز هم حساسه ولی من اینجوری نیستم

یا اینکه ما جدا از کار خودمون تدریس هم می‌کنیم من میگم بالای ۵ پاسه اون میگه ۹.۵ رو هم نباید ۱۰ داد

ما در کنار تمام این تضادها با هم کنار میایم و هم رو دوست داریم 

اما کنجکاوم ببینم رفتار من از نظر جامعه پذیرفته‌تر هست یا اون

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکدومتون یک سری اخلاق دارید که قشنگه درکنار هم تضاد دارید ولی مکمل هم هستین سخت نگیر خوبین جفتتون

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یع دلم‌میگه بگم بگم بگم

یه دلم‌میگه نگم نگم نگم

میشه برام صلوات بفرسی یه خونه دورتر از مادرشوهر بگیریم😔                                                                               خواننده خاموش دوساله✌️